Приказна Коледа с играчките на Thinkle stars

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Кой е най-дългоочакваният празник от всяко дете след рождения му ден – Коледа естествено!

Месец по-рано всяко дете се притаява над листа хартия и почва да реди буква след буква писмо до добрия Дядо Коледа.
И джуджетата започват трескава подготовка, да зарадват всяко малко същество – все нещо заслужава и най-големия палавник, нали?
И тази години, приятелите ни от Thinkle Stars са помислили как докато играе всяко дете, може да научи много разнообразни и интересни неща.

TSpingvin

Бебето Ви не е написало писмо, но и то ще се зарадва ако получи подарък. Веселото Пингвинче е меко килимче в пъстри ярки цветове, с шумолящи елементи, безопасно огледалце, движещи се части за развитие зрението и моториката на бебето.
TSmeche
За малко по-големите Говорещото меченце ще бъде най-добър приятел. С него вашето мъниче няма да скучае нито за миг. Мека интерактивна играчка, която ще запознае детето с числата, буквите, животните, в акомпанимент на песнички! Мечето ще разкаже на детето три чудни приказки. А преди лягане ще го приспи с омайни приспивни песни!

TStopka

Кое дете не обича топка, а представете си ако тя танцува и пее!

Играчката знае образователни песни за цветовете, формите, числата и буквите. Ще направи страхотна дискотека с популярни хитове, а след това ще разкаже на децата три любими приказки. С веселата топка никой няма да скучае!

Интерактивните образователни таблети, които са все по-популярни сред децата са чудесен подарък за празниците – гарантират забавление и в същото време лесно и неусетно децата ще научат нещо ново.

TStablet

Музикалното пиано ще ги запознае с числата и цветовете, домашните животни и звуците, които издават. Клавишите на пианото ще забавляват детето, изучавайки нотите и разнообразни мелодии.

TStablet2

Многознайко знае отговорите на повече от 200 въпроса и няма търпение да ги сподели с детето.

Най-топлите празници приближават, а с тяхното приближаване, нетърпението на децата става все по-голямо. Макар да няма изгледи скоро да дойдат първите снежинки, нека започнем подготовката от рано, така ще ни остане повече време за игри с децата, за да играеш и знаеш!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

5,892 преглеждания

Comments are closed.