Първите седем причини да наемеш мъж-детегледач

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Да избереш човек, на когото може да повериш най-ценното изобщо не е лесна задача и вероятно това е най-трудното интервю за работа, на което може да се явиш. И когато най-накрая се спреш на някой, това рядко е мъж. Защо е така, след като това има своите безспорни предимства, някои от които са: 

Веднага отпада опасността от класическата ситуация – таткото гледа с влажен поглед на гладно куче, когато идва красивата детегледачка … А-а-а-а не! Без такива!

Няма шанс да се прибереш и да завариш телевизора включен, по него да тече сериал, детегледачката да участва в диалога на главните герои, а детето кротко дояжда листата на бенджамина … С мъж детегледач и тази опасност отпада!

Защото той умее да пуска хвърчила, да поправя гумите на колелото и крака на Мечо! Може да разпъне пистата на Формула 1 и с такъв интерес да партнира в играта, че чак да се чудиш на кого му е по-интересно на детето или на детегледача.

Ако случайно извънземни нападнат планетата, той ще реагира по-адекватно!

Защото когато споделиш във форума за майки, че си наела за детегледач рус, красив, висок, мускулест, много забавен, необичайно интелигентен, 28 годишен мъж, ще последват поне 34 страници коментари! Само за ден ти ще се превърнеш в най-обсъжданата персона във форума и независимо каквото пишат майките, всяка една от тях мечтае да бъде на твоето място!

Когато дойде на интервю, се представи много възпитано. Каза, че бил актьор, имал много роли зад гърба си, ама сега искал да се отдаде на децата. Бил изиграл ролята на доктор-педиатър в успешен сериал. Казвал се Джордж. Клуни! Е, нае го.

Като се има предвид за какво дете става дума…по-разумно е да наемеш мъж. Всъщност най-добра работа би свършил звероукротител, ама не ти беше удобно да напишеш така в обявата!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,110 преглеждания

Comments are closed.