От първи дъх до първи клас

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

69481818_2668635519834614_4967067357848535040_n

Първият учебен ден е един от най-вълнуващите дни за родителите и техните пораснали слънчица. А спомняте ли си деня, в който за пръв път прегърнахте вашите малки съкровища, денят в който те поеха своя първи дъх?

Порталът за женско и семейно здраве „Мама, татко и аз“ организира специално събитие, което да срещне настоящите и бъдещите първолаци на София и вас, техните родители, със специалистите, благодарение на които вашите деца са поели първа глътка въздух и са се превърнали в надеждата за по-добро бъдеще на нашия град. Заповядайте на една очарователна среща с лекарите, акушерките, ембриолозите и биолозите от родилните домове и клиниките по акушерство и гинекология и асистирана репродукция в града.

Инициативата „От първи дъх до първи клас“ – организира среща на настоящите и бъдещите първолаци на София, заченати и/или родени в родилните домове и клиниките по акушерство и гинекология и асистирана репродукция в града.

Събитието е насрочено за 15 септември 2019 г. от 11:00 ч.  в лятната сцена в Борисовата градина

Предвидени са срещи и безплатни консултации с акушер-гинеколози, репродуктивни специалисти, специалисти по фетална медицина, неонатолози, педиатри, биолози и ембриолози на специални щандове на родилните домове и клиниките по акушерство и гинекология и асистирана репродукция от София.

Празникът ще зарадва малки и големи с музикална програма, много забавления и игри, изложение на фирми, чиято дейност е свързана с грижите и отглеждането на деца от новородени до първокласници, а също и грижата за бременните бъдещи майки. Ще има много награди и изненади.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,852 преглеждания

Comments are closed.