Ножицата-гребен BabyTrim, която спестява много сълзи

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

BabyTrim

Ако вече сте опитвали да подстрижете тънката бебешка косица на вашето дете, вероятно сте се сблъскали с категоричното неприемане на тази манипулация от негова страна. Никакви обяснения и убеждения не могат да помогнат, нали? Дърпане, рев и игра на криеница!

Да, обикновено това е резултатът от опитите ни да подстрижем детето у дома. Най-често придружен от чувство за вина, заради невъзможността да се справим с нещо толкова елементарно.

Елементарно ли казахме?

Всъщност – ДА!

Поне в такова го превръща една майка, която също като нас се е сблъсква преди време с невъзможността да въдвори ред в прическата на сина си и да го убеди, че тази манипулация изобщо не е страшна. Търсейки решение, тя попада на един специален гребен-ножица, поръчва го и свършва работа удивително лесно и бързо. Хрумва й обаче, че може да го внася и предлага на други майки, които искат да подстригват децата си в домашни условия, без стрес и излишен шум.

С помощта на ножицата-гребен BabyTrim всеки може да премахне израсналите кичурчета коса от главичката на бебето или малкото дете, докато го реши. Без сълзи, въртете и излишно безпокойство. Защото този хитър уред е безшумен, работи без кабели и батерии, и може да се използва, докато детето се занимава с обичайните неща – играе, гледа телевизия и дори, когато спи. Той е идеален за оформяне и поддържане на прическите и на по-големи деца.

Можете да разберете още подробности да ножицата-гребен BabyTrim, както и да я поръчате от ТУК.

През целия месец май можете да закупите BabyTrim на промоционална цена от 36 лева.

BabyTrim1

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

7,717 преглеждания

Comments are closed.