Нежни моменти (конкурс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

brothers-600_399

Малки целувки, нежни милувки, гушнати двама в топла прегръдка … Това са най-прекрасните моменти, съпътстващи отглеждането на дете. Моменти, даващи толкова много сила, толкова много любов, че дори, когато ти е ужасно трудно, успяваш да се мобилизираш и да дадеш 1000% от себе си! Ако имаш настроение за снимка, запечатай момента на близост, сподели го с нас и спечели за себе си или твоята малка обич подарък, създаден със същата любов, грижа и внимание. През месец декември „Първите седем“ и Weleda очакват вашите снимки с нежни моменти. Изпращайте ги на адрес office@purvite7.bg до 16 декември. Ще изберем три от най-милите фотографии, които ще спечелят комплект грижа за мама и бебе!

Награда 1
За мама: Крем за лице и тяло Skin Food Light 

За бебе: Хидратиращ крем за лице и тяло с невен

Weleda_02_353_235

 Награда 2
За мама: Skin Food Мултифункционален крем за тяло и лице

За бебе: Защитен балсам с невен за деликатната бебешка кожа в лошо време

Weleda_03_353_264

Награда 3
За мама: Душ-гел с облепиха

За бебе: Подхранващ крем за лице с невен

Weleda_01_353_236

Моля прочетете внимателно условията за участие в конкурса:

– Участвайки в конкурса, вие се съгласявате вашите снимки да бъдат публикувани във фейсбук-страницата на Първите седем, в специално създаден за целта албум

– Всеки участник може да изпраща до 3 снимки, с кратко описание, имена и възраст не детето/децата. Снимките се изпращат на адрес: office@purvite7.bg

– В заглавието на e-mail-а отбележете името на конкурса, в който участвате.

– Имената на победителите се обявяват в посочения в условията срок, публикуват се в сайта: www.purvite7.bg и се анонсират във facebook-страницата ни.

– В срок от 3 работни дни обявените победители ще получи e-mail от редакцията, в който ще бъде упоменато как ще получи своята награди.

– Първите седем не носи отговорност за неполучени награди поради неточно предоставени данни от страна на участниците.

– Редакцията не връща изпратени снимки и материали.

– Неполучени и непотърсени награди се пазят до 2 месеца след публикуване на имената на спечелилите, след което се разиграват отново.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

17,895 преглеждания

Comments are closed.