Наръчник за Хелоуин

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 

 LC-Waikiki-Halloween-Kids_2_500_610

С наближаването на Хелоуин отново ще се заговори дали това е празник, български ли е той и какво точно отбелязваме вечерта на 31 октомври. Ние решихме да погледнем към него с очите на дете – с любопитство, като повод за забавление и време, когато малките пакости са допустими, а хапването на лакомства се толерира от възрастните.

Какво по-хубаво от това да създаваме весели спомени, независимо от повода? Ето какво ви напомняме, за да имате готино прекаран ден:

– Заредете се с лакомства – дори и да не дочакате гости на вратата си с въпроса „Пакост или лакомство?“ винаги има кой да изяде лакомствата, както и подходящи моменти за това. Децата ви най-добре го знаят.

– Направете си тиквен фенер –  и да не посрещате Хелоуин, това е прекрасен повод да прекарате пълноценно време с децата си. А в резултат ще имате и нещо, което сами сте направили.

– Набавете се костюм – това е много важна част от забавлението. Не е задължително да е карнавален костюм. Дрешка с Хелуински мотиви придава добро настроение по всяко време. Вариантите са много, а ние погледнахме какво е подготвил един от най-любимите ни брандове – LC Waikiki, за малките ни палавници.

LC-Waikiki-Halloween-Kids_3_500_487

В колекцията, вдъхновена от темата за Хелоуин, ни очакват забавни принтове и детайли като тикви, скелети и паяци. Очаквано доминиращите цветове са в духа на празника –  лилави, оранжеви и черни. Дрехите са със забавни рисунки, а аксесоарите като диадеми, корони и магически пръчки, идеално ги  допълват. Дрешките са толкова весели и сладки, че ще бъдат прекрасна част от гардероба на малчуганите и след като денят отмине.

– Повикайте доброто си настроение – независимо от полярните мнения в обществото дали Хелуин е празник, който има място в нашето ежедневие, денят е подходящ повод за малко веселие, шеги и емоции. Кой би се лишил от това? Намислете си шегичка, малка пакост, с която да създадете положителна емоция на себе си, на приятел или у дома. Дори да не правите нещо специално, просто се усмихнете на радостната суетня и посрещнете и този ден с добро настроение.

LC-Waikiki-Halloween-Kids_1_500_567

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

Етикети:

19,090 преглеждания

Comments are closed.