“Музикална въртележка” за деца и родители

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
Muzikalna_vurtelejka

На 21 ноември 2015 г. (събота), за радост и вълнуващи преживявания на малки и големи се завърта една специална въртележка.

Тя е музикална и децата лесно ще влязат в нейния ритъм, наситен с детски песни, мелодии и забавни игри. Първият спектакъл е на 21 ноември 2015 г. от 10:30 ч. в кино “Влайкова”.

“Приказни сънища” ще бъдат разказани чрез музиката на Красимир Милетков – любимият на малки и големи автор на песни и инструментални пиеси за деца; чрез словото на актьора Любомир Младенов, който със завладяващ глас и актьорска игра ще води децата по пътя на вълнуващи приключения; чрез хореографията на Мирела Бешева, благодарение на която млади и талантливи танцьори ще рисуват приказните сънища чрез изяществото на танца.

Артистите на “Музикална въртележка” ще ви отведат в приказни светове чрез забавни и вълнуващи преживявания. Защото вярват, че заниманията с изкуства през свободното време на децата имат важна роля за възпитанието на чувствата, разума и характера им. Музиката дава радост, обнадеждава, успокоява. Тя въздейства силно на детската фантазия и формира техния вкус. Именно затова артистите са избрали да общуват с децата чрез езика на музиката, словото и танца.

Да се качат на тази въртележка могат както малки, така и големи деца, както и техните родители и всички любители на забавленията чрез красотата на изкуствата.

Концертът е с продължителност 50 мин.

Цена на билет:  за деца вход свободен, за възрастен10 лв. (за записалите се до 6 ноември)
12 лв. за възрастен (след 6 ноември)
20 лв. за двама възрастни
Записалите се за участие до 6 ноември (петък) могат да се възползват от цена на билета – 10 лв. (на възрастен).
Записване може да направите на електронната поща:
info@spektaklite.com

или на телефони 0889 560 912, 0887 692 960

21 ноември 2015 г. (събота)
Кино “Влайкова”, (гр. София, ул. „Цар Иван Асен ІІ” №11)
Час: 10:30 ч.
Събитието може да следвате тук.
Какво се случва в “Музикална въртележка” може да следите тук и тук.
***

За „Музикална въртележка“
“Музикална въртележка – спектакли за деца и родители” е поредица от музикални събития насочени към децата и техните родители, и не на последно място към любителите на различни видове изкуства. Музиката оказва благотворно, развиващо и възпитателно влияние върху децата. Вълнуващо предизвикателство за организаторите е да й помогнат да достигне до малки и големи.

Спектаклите от поредицата „Музикална въртележка”:
– ще провокират детското въображение;
– ще запознаят деца и родители със заобикалящия ги свят, чрез средствата на различни изкуства – музика, театър, литература, изобразително изкуство, танци, цирково изкуство и други;
– ще предоставят на децата и техните родители възможността да се включат активно в случващото се по време на спектаклите.

“Музикална въртележка” ще бъде място за срещи на децата с различните изкуства, където ще бъдат провокирани техните емоции и въображение чрез творчески игри и импровизация. Важно е децата да изпитат удовлетворение, удоволствие и радост от участието в музикално-творческия процес на живо. Личното и директно преживяване оставя незаменими представи и опитност у децата. То остава завинаги в тях и им позволява да общуват музикално.

Спектаклите са подходящи за всяка възраст, тъй като музиката има благоприятно отражение за всяко живо същество. Тя започва да въздейства на детето и през деветте месеца преди неговото раждане.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,485 преглеждания

Comments are closed.