Месец за коледни вдъхновения в клуб „Перото“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

NARISUVAI_NAPISHI_MI_KOLEDAЛитературен клуб „Перото“ обявява коледна инициатива под надслов „Нарисувай/напиши ми Коледа“. Екипът на НДК призовава всички посетители на „Перото“ да се включат, като създадат своето коледно пожелание, напишат своята коледна история и нарисуват своята коледна картичка или украса за предстоящите празници. На масите в „Перото“ ще намерите нашите листове и моливи, които очакват вашето коледно вдъхновение.

Инициативата стартира на 22 ноември и ще продължи до 21 декември.

Подбрани текстове и рисунки ще бъдат включени в уникални собственоръчно направени малки книжки, а друга част от творбите ще се превърнат в коледната украса на литературния клуб и ще бъдат част от празничната атмосфера на „Перото“.

На 10 декември от 19:00 часа в „Перото“ ще бъде официалното представяне на авторските творения. Тогава стартира и набирането на книгите за благотворителната кампания в полза на Дома на ветераните на културата и изкуствата в София.

Всеки желаещ да подкрепи каузата на „Перото“ може да го направи до 21 декември, като закупи някоя от книгите, които се продават в „Перото“. Вместо нея ще получи като подарък една от уникалните авторски книжки, а закупената книга ще бъде предоставена на Дома на ветераните на културата и изкуствата в София.

Ела в „Перото“, „нарисувай/напиши Коледа“, купи книга и поради усмивка на хората, които цял живот са подарявали сърцата си на публиката!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Събития

Етикети:

1,851 преглеждания

Comments are closed.