Красотата на майчинството

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Фотографката Нийли Кер Фокс от личен опит знае колко трудно може да е за една жена , за една млада майка да възприеме промените в тялото си по време на бременността и след раждането. Именно това я е провокирало да направи тази специална фотосесия, с която има за цел да помогне на жените да променят начина, по който се чувстват и възприемат, доколкото е възможно това със средствата на визуалното изкуство.

Бременните жени и майките са красиви по един много специален начин, това е красотата на майчинството. Вижте я и вие!

erica

Ерика: ”Чувствах се толкова красива по време на снимките. Никога няма да забравя това преживяване.”

roslin

Рослин: ”Много съм щастлива, че бях част от този проект. Никога не съм се чувствала толкова уверена, както сега, след тази фото сесия. ”

ashley

Ашли: ”Когато разбрах, че съм бременна, бях сигурна, че няма да имам никакви проблеми с възстановяването на теглото ми от преди бременността. Но не познах. Но сега е по-важно, че имам прекрасно дете и сърцето ми е изпълнено с любов.“

kacie

Каси: ”Винаги съм приемала трудно моите недостатъци, но след раждането на дъщерите ми тези недостатъци изглеждат по някакъв особен начин красиви. ”

kristi

Кристи: ”За мен това преживяване е много символично, с негова помощ  осъзнах колко далеч съм стигнала не само като майка, но изобщо като жена.”

amanda

Аманда: ”Исках да направя нещо, с което да се запомни бременността ми и всички да разберат колко красива всъщност съм била. ”

rachel

Рейчъл: ”Видях повече красота, отколкото очаквах да видя. Видях една майка, уверена в себе си и най-важното, което видях  – дъщеря ми, която ме обича. Тази любов е неописуема,  тя е по-силна от всичко на този свят и усмивките ни на тази снимка са по-красноречиви от всички думи.”

taylor

Tейлър: ”Ако трябва да опиша този експеримент  само с една дума, бих казала “впечатляващо!”

aerin

Айрин: “Когато погледна към тази снимка виждам щастие.”

casey

Кейси: ”Ще съм много горда, ако тези снимки вдъхновят други жени да бъдат майки.“

neely

Нийли

източник: brightside.me

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

4,506 преглеждания

Comments are closed.