Коледни изненади от Thinkle Stars!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 

И тази Коледа Thinkle Stars са се погрижили децата да получат много знания с четири нови играчки. Ето ги и тях:

Смартфон ПАТЕ и Смартфон СЛОНЧЕ

Всички знаем, че малчуганите обожават да играят с телефоните на мама и тате. За тях са подготвени музикалните смартфони ПАТЕ и СЛОНЧЕ. С тяхна помощ децата ще научат десет нови песнички – седем на български език и три на английски език. Смартфоните са придружени и от книжки с текстовете на всяка от песните и с красиви илюстрации.

Смартфон Пате и Смартфон Слонче могат да се превърнат в чудесно забавление за цялото семейство и повод възрастните да си припомнят любими песни като „Пеят, скачат палците“ , „Знамето ни е трицветно“, „Хей ръчички, хей ги две“.

Thinkle stars 1

Колело на знанията

За по-големите, прекрасен подарък е Колело на знанията – Модел I и Модел II. Трийсетте двустранни карти предлагат 60 игри с въпроси, с които децата ще добият нови знания от предучилищната програма и ще научат повече за формите, съответствията, броенето, събирането, изваждането, мерките и теглата, плодовете и зеленчуците, сравненията, професиите, музикалните инструменти, превозните средства и още много други.

Колелата са много компактни – със специално отделение за съхранение на картите – и са идеално забавление по време на път.

Thinkle stars 2

Пожелаваме на вас и вашите деца Весели празници, изпълнени с песни, игри и много нови знания!

Още прекрасни идеи за образователни подаръци можете да откриете в нашия каталог с всички продукти на Thinkle stars: http://catalog.thinklestars.com/ или в сайта ни www.thinklestars.com

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Новини

Етикети:

2,908 преглеждания

Comments are closed.