Как да защитим кожата на бебето и децата?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Идват все по-топли и топли дни. Време за дълги разходки в планината и парковете, както и дългоочаквани морски срещи. Всичко това е много вълнуващо, но не забравяйте да вземете мерки, как да предпазите кожата на бебето и децата си.

Как да предпазим бебето и детето от ухапвания срещу комари?

  • Обличайте ги в дълги, светли на цвят дрехи, които покриват ръцете и краката им
  • Монтирайте мрежи срещу комари на вратите и прозорците вкъщи.
  • Поставяйте мрежа срещу комари на бебешката количка.
  • Използвайте подходяща защитна козметика
  • Използвайте устройства против комари с ултразвук

ChiccoGreenBaner_600x500

Как да изберем подходяща защитна козметика ?

Нежната бебешка кожа има нужда от специална грижа, а когато става дума за защита срещу ухапвания от комари и насекоми нашата препоръка е да изберете продукт без химически репеленти и синтетичен парфюм. На пазара няма много такива, затова с две ръце препоръчваме линията на Chicco, която освежава и естествено защитава бебешката кожа. Кожата е защитена, благодарение на маслата от андироба и маточина, добре познати като естествени репеленти, които придават на козметиката им нежен и деликатен аромат. Цялата линия е подходяща за деца над 2+ месечна възраст.

Линията съдържа и продукти, които облекчават дискомфорта след ухапвания. Всички знаем, колко трудно е да се сдържиш да не почешеш ухапано от комар място и в същото време, колко важно е да не го правиш. Неща, които няма как да обясниш и очакваш от бебето си, а дори и от малкото дете. Тук на помощ идва успокояващият Chicco рол-он за след ухапвания от комари, пчели, оси, мухи, медузи, чиято естествена формула с екстракт от зантоксилум – китайско растение, познато с успокояващите си свойства – е особено подходяща за облекчаване на нежната бебешка кожа.

Вижте още от серията:

Освежаващ и защитен спрей

Освежаващи и защитни кърпички

Oсвежаващ и защитен рол-он Oвлажняващ и защитен крем

Устройство против комари за контакт с ултра звук, напълно безшумно и безвредно. Подходящо за бебета от 0+ м и както и за домашни любимци. Не е необходимо да се проветрява помещението. (хипервръзка към продуктовата страница)

Устройство против комари с батерия, с клипс, който позволява закачането му на количката или за дрехата на по голямо – дете

ChiccoYELLOWBaner_600x500

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

17,578 преглеждания

Comments are closed.