Как да постигнете свободата да опознавате света заедно с бебето

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Photo-by-Kalina-Serafimova2Демонстрация на едно от най-модерните и удобни средства за изграждане на специална връзка дете-родител

На предстоящия форум „Време за бебе“ популярният консултант по бебеносене Христина Листник ще бъде специален гост-лектор. По време на лекцията на 18 януари 2020г.  „Радостта от бебеносенето“  присъстващите настоящи и бъдещи родители ще разберат как могат да съчетаят  близостта с детето и свободата на движение, докато носят бебето си в ергономична раница от най-ранната му възраст.

Присъстващите ще имат възможността да участват в дискусия за бебеносенето и да усетят емоцията  от танца с бебе с “Ergo dance”, получил голяма популярност по време на шоуто „България търси талант“.  Освен изключително забавна, тази хореография е и полезна. Музикалният ритъм и близостта до майката отговарят на нуждите на бебето от сигурност и привързаност, благоприятствайки емоционалното и психическото му развитие.

Христина Листник е професионален консултант по бебеносене с повече от 650 консултации на майки, желаещи да носят своето бебе. Създател е на платформа за избор на най-подходящия слинг или ергономична раница, в които бебето да се чувства като в „нежна прегръдка“. Христина споделя своята любов и желание да помага на родителите и като посланик на марката Baby Tula. В допълнение на лекцията и танца по време на форума “Време за бебе”, тя ще помогне на присъстващите сами да усетят радостта от бебеносенето, изпробвайки различни продукти за удобно носене на малкото бебе.

Петото издание на форум „Време за бебе“ ще се проведе на 18 и 19 януари 2020 г. в зала „Витоша“ на Интер Експо Център. Водещи специалисти в различни сфери ще разкажат за своя опит и ще помогнат с полезни съвети и практики за всички бъдещи и настоящи родители. Входът за събитието е свободен.

Снимки: Калина Серафимова

Ако почувствате, че бебето ви има нужда от прегръдка, прегърнете го на мига!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,520 преглеждания

Comments are closed.