Играй и спечели с Реактивните момичета

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Тази вечер от 19.30 ч. по Cartoon Network към Белушка, Бълбук и Бръшлян се присъединява още едно реактивно момиче!

То е отдавна изгубената им по-голяма сестра, която се завръща в Таунсвил, за да научи истинската сила на невероятните си способности, които включват летене, телепортиране, телекинеза и супер сила!

Първите седем и Cartoon Network през ноември организират игра с прекрасни награди, но за да бъдат спечелени, трябва да отговорите на един въпрос и той е:

Как се казва четвъртата Реактивка?

Всички, които отговорят правилно ще участват в томбола за две много специални награди:

1. Сет за игра Реактивните момичета 

set-igra-reactivni-momicheta

2. Екшън кукла Реактивните момичета 

kukla-reactivni-momicheta

Очакваме отговорите ви като лично съобщение във Фейсбук страницата на Първите седем  от 13  до 20 ноември включително.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на 21 ноември след 12:00 часа в сайта на Първите седем и във Фейсбук страницата ни.

Поредицата стартира в понеделник – 13 ноември от 19.30 ч. и ще се излъчва до 17 ноември от 19.30 ч., а в неделя феновете ще могат да се насладят на маратон с Реактивните момичета от 10.00 до 11.50 ч.

Желаем на всички деца и родители приятни мигове и незабравими моменти с Реактивните момичета !

***
Cartoon Network EMEA

Cartoon Network е обичан от всички канал, фокусиран основно върху момчешката, но харесван и от момичешката аудитория заради своите комедийни и приключенски предавания. Програмата и съдържанието третират теми, които са близки до децата – хумор, приятелство, въображение, екшън и приключения. Cartoon Network е насочен към момчета и момичета на възраст 6–-12 г. и чрез разнообразното си и световно успешно съдържание цели да ги предизвиква да бъдат самите себе си. В програмата на канала се открояват анимационни комедии като „Невероятният свят на Гъмбол“, „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Кларънс“, „Стивън Вселенски“, „Чичо дядко“, както и превърналите се в класика екшън поредици „Бен 10: Омнивърс“ и „Малки титани: В готовност!“

От старта си като паневропейски канал през 1993 г. до момента Cartoon Network е локализирал услугите си в Европа, Средния Изток и Африка, където „говори“ 19 езика и „влиза“ в повече от 142 милиона домове в над 70 държави. Cartoon Network предлага забавление и чрез своя отличаван с награди уебсайт, както и чрез игри, видео при поискване, мобилни приложения и огромно разнообразие от лицензи и рекламни артикули. Cartoon Network е търговска марка, собственост на Turner Broadcasting System International, Inc. – подразделение на Turner Broadcasting System, Inc. (TBS) – една компания на Time Warner.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,863 преглеждания

Comments are closed.