Играй и спечели безплатна покана за мастърклас по медитация с Шри Шри Рави Шанкар

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

meditaciq

Постигането на истинско състояние на медитация е възможно само чрез правилни напътствия от учител и автентични техники. Сега можете да откриете истинската същност на медитацията в двудневния мастърклас със световноизвестния духовен учител Шри Шри Рави Шанкар, който ще се проведе на 28 и 29 януари 2020 г. в  София.

Във връзка с това събитие Първите седем заедно с  The Art of Living организират специална игра, в която всеки участник има шанса да спечели една от двете предоставени от организаторите на събитието награди. Единственото условие е да отговорите на въпроса:

❓ Защо трябва да присъстваш на “Разкриване на безкрайността” с Шри Шри Рави Шанкар ❓

Двама от вас ще имат уникалната възможност да присъстват лично и в двата дни на форума, който ще се проведе под личните напътствия на световноизвестния духовен учител Шри Шри Рави Шанкар, в НДК в София.

За да участвате, посочете в коментар под публикацията си във Фейсбук един от трите възможни отговора:

1. Техниките за медитация насочват ума от миналото и бъдещето към настоящето. Те отвеждат в свят отвъд онова, което човек може да възприеме до състояние, до което иначе би било невъзможно да достигне.

2. Медитацията на живо под ръководството на учител по медитация с много други съмишленици е по-мощна, дълбока и трансформираща.

3. Вигян Байрав е научен, кодиран и дори мистичен текст , което прави истинската му същност много трудна за разбиране. Сега за пръв път в България, тексът ще бъде разтълкуван от единствения жив учител квалифициран да направи това – Гурудев Шри Шри Рави Шанкар.

Очакваме вашите отговори от днес – 17 януари 2020 г. до 13:00 часа на  22 януари 2020 г., включително.

Двамата печеливши ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 22 януари 2020 г., а имената им ще можете да научите във Фейсбук страницата на Първите седем на 23 януари 2020 г.

ЖЕЛАЕМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ!

Общите условия за провеждане на играта можете да видите ТУК.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

16,095 преглеждания

Comments are closed.