Идеи за детски коледни подаръци от Kidsfashion.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

kidsfashion1_599_402

Коледа! Това е най-вълшебното време от годината и всички ще потвърдят, че децата правят празничния сезон още по-специален. Въпреки това, понякога хлапетата могат да бъдат доста претенциозни, щом стане въпрос за получаване на подаръци.

Как да се преборим с това? Всички сме чували за „Правилото на четирите подаръка за Коледа“ – популярна коледна тенденция: Нещо, което децата искат, нещо, от което имат нужда, нещо за носене и нещо за четене.

  • Нещо, което децата искат

Това е нещото, което малките наистина искат за Коледа! Разбира се, няма да прозвучи странно, ако ви кажем, че най-често това е някаква играчка. В зависимост от възрастта на хлапето, това може да включва игри, пъзели, образователни и дървени играчки или други оригинални идеи, за които децата мечтаят.

  • Нещо, от което децата се нуждаят

Това ни позволява да дадем на хлапетата за Коледа нещо, от което наистина имат нужда. То може да е свързано с тяхното училище, предстоящо тържество или нов етап от развитието им. Нещо, което не е неочаквано или пък голяма изненада… Но, за да превърнем този подарък в нещо специално и стойностно под елхата, можем да го превърнем от рутина в креативна изненада, която може да впечатли малките скептици.

  • Нещо за носене

Това е времето, в което да вземем предвид уникалното усещане за стил на всяко дете. Може би ще отнеме малко повече усилия да намерите зимни меки и качествени маркови дрехи или обувки, но си заслужава! А ако отделите време да изберете нещо, което е харесвано от малките момичета или момчета, можем да ви гарантираме, че ще го носят постоянно!

  • Нещо за четене

Един от любимите ни. Това ни дава възможност да изберем заглавия и книги, които отговарят на техните интереси  и умения за четене. Тук е моментът, в който да мислим извън рамките и да не се притесняваме от своя избор. Какво ще кажете за класическа литература, нещо вдъхновяващо или нещо наистина интересно и забавно?

Нека да добавим още един пети подарък за Коледа… Петият е истинският победител. Това е нещо, от което децата се нуждаят или искат, но всъщност не го знаят. Това е онази изненада, която ги сюрпризира и е толкова перфектна, че предизвиква сълзи от радост. Тази, която ни дава възможност наистина да слушаме хлапетата си, да ги гледаме и да разбираме техните страсти.

Какво харесват момичетата?

Пазаруването за момиче за Коледа може да бъде изненадващо трудна задача. Това, което тя иска в момента, може бързо да се превърне в нещо, което не харесва за броени минути. Ако търсите нещо, което наистина да я впечатли, изберете това, което ще ѝ помогне да усъвършенства своя талант, умения или хоби. Това е подарък, с който може да играе, който да я вдъхнови и който ще иска да покаже на всичките си приятели.

Как да изберем оригинален подарък за момче?

Когато дойде време да пазарувате за своето момче, ще искате нещо качествено, което да издържи дълго, нещо, с което ще си играе повече от веднъж и нещо, което няма да нарушава спокойствието у дома, докато го прави. Оригиналните и впечатляващи подаръци за Коледа включват лекота на използване и най-важното – фактор за забавление. За щастие, децата днес са късметлии. Ако се интересуват от наука, образователните играчки са първият ви избор. Те ще ги накарат да кодират, изграждат и експериментират. Колкото повече растат децата, толкова повече се интересуват от предмети, които ще им помогнат да изразят себе си.

Защо да поръчаме коледните подаръци онлайн?

kidsfashion2_599_399

Статистика за коледното и новогодишно пазаруване показва, че повече от 60% от родителите предпочитат да избират своите празнични подаръци онлайн. Броят им се увеличава с всяка година, което не е изненадващо. Онлайн пазаруването има толкова предимства, че ни е трудно да ги изброим: то е бързо, лесно, разнообразно и ни позволява да избегнем огромните тълпи от хора. Всичко това, без да има нужда да ставаме от дивана. Освен това, в Kidsfashion.bg може да го правите 24/7. Вие просто поръчвате това, което искате и го получавате навреме. В нашата Christmas селекция ще се запознаете с интересни идеи за Коледа, за които може би дори не сте се замисляли, или просто сте търсили, но не сте откривали. Нека коледния шопинг започне!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

18,388 преглеждания

Comments are closed.