Големи отстъпки в Детски център “Вихрогон”

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Vihrogon-DSC_5191

По случай началото на новата учебна година, до края на месец септември целодневен детски център „Вихрогон”  прави отстъпки за своите клиенти: 20% за първите 20 записали се и 10% за следващите 10.

“Отнасям се към другите така, както бих искал да се отнасят с мен” – това е основният принцип, по който работят педагозите във „Вихрогон”. Задачата на учителите в центъра е да създават условия за изграждане на личностна идентичност на детето в творчески, физически, интелектуален и психологически план. Съобразявайки се с особеностите и възможностите на всяко дете, отнасяйки се с уважение към личността му, педагозите способстват за повишаване на неговото самочувствие и удовлетвореност от собствената си изява и от социалните контакти.

В центъра се даряват усмивка и дарбата на децата да живеят заедно, с обич към хората. Така те ще могат да нарисуват слънце, което не угасва; цвете, което не увяхва и през зимата; ще разберат колко тежи една сълза; ще напишат песничка, която може да лети; ще видят повече краски,отколкото се събират в седемцветната дъга. Ще намерят думи, които могат да направят по-добър и по-щастлив поне един човек, ще измият лицата си с „жива вода”; ябълките на детството им ще са „златни”, а върху рамената им ще кацне Жар-птица и те ще полетят като вихрогони в света на добротата, честността, вярата, надеждата, любовта, мъдростта и красотата.

Vihrogon-DSC_5187

Детски център „Вихрогон” предлага на вашите деца:

1. Целоднeвна занималня

2. Полудневна занималня

3. Седмична занималня (от понеделник до петък включително)

4. Английски език

5. Изкуства – рисуване и художествено-приложни дейности; музика; танцово изкуство; поезия и театър

4. Почасово гледане

– през деня

– вечер (по предверителна заявка)

5. Съботно – неделни занимания (по предварителна заявка)

6. Превозване на детето от дома до Детския център и обратно с наш превоз по предварителна заявка и допълнително заплащане

Очаквайте скоро „Ден на отворените врати”, в който ще може да дойдете на място с децата си, за да разгледате и научите всичко, което ви интересува за центъра. Разбира се ще има много забавления и изненади за децата.


Как да ни намерите:

vihrogon-logo 

ул.”Българска морава” №104
0879/44 93 75
http://vihrogon.net

 

 

Vihrogon_5181

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Места

2,417 преглеждания

Comments are closed.