Момиче и момче вкъщи – различен ли трябва да бъде подходът ни

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

PE199985_lowres

На петата ИКЕА среща за родители ще говорим за това как да подходим равнопоставено към нашите момичета и момчета.

Навън се раззеленява и затопля, ние излизаме на разходки с децата и виждаме още по-ясно на детската площадка розовите кофички на момиченцата и сините на момченцата.

А на вас случвало ли ви се е да се чудите кой е правилният подход? Трябва ли да се държим различно, когато имаме дъщеря и син? Трябва ли да ги учим различни неща? Има ли общовалидни истини или само индивидуални подходи? Стои ли пред вас дилемата розова или синя детска стая? Трябва ли да имат еднакви играчки или точно обратното?

На петата ИКЕА среща за родители специален наш гост по темата ще бъде Деси Бошнакова, известен блогър, вдъхновяващ преподавател, човек с голямо сърце и опит в отглеждането на двете си деца – момче и момиче. В дискусията ще се включи и фамилният терапевт Милена Каменова, представител на нашите партньори от образователен център Медия.

Ще се радваме да посрещнем всички родители, които искат да научат повече по темата и да намерят отговор на своите въпроси в неделя, 10 март от 10:00 часа в ресторанта на ИКЕА.

Първите 30 от вас, които се запишат за участие на a.christov@civitasglobal.bg и дойдат на срещата, ще получат специален пролетен подарък от ИКЕА!

Media-logo


 PE253884_lowres

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Места

2,004 преглеждания

Comments are closed.