• No categories

Годишен хороскоп за зодия Телец

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2telec

Телецът е земен знак, управляван от Венера. 2020 ще е една ползотворна година. Положените усилия ще доведат до видими резултати.

Любов и връзки

През 2020-та година връзката ви ще се задълбочи, а това няма как да не ви зарадва. Това ще повиши и самочувствието ви. Когато връзката премине на нов етап, може да получите и предложение за брак. Ако не сте открили сродната си душа, може би сега е моментът.

Кариера

По време на Лунното затъмнение през пролетта е възможно да срещнете някои затруднения в професионален план. През този период ще имате шанс за промяна не само на ежедневието ви. Не се борете с нея. Ще видите, че имате повече енергия и успехи, отколкото в предишни години.

Финанси

През 2020 година, финансите ви могат да се повишат значително. Ще имате финансова сигурност. Ако сте организирани и дисциплинирани, ще успеете да намалите задълженията си. Ще имате шанс и да спестявате.

Здраве

През 2020 г. ще ви е по-лесно да водите здравословен начин на живот. Започнете през пролетта. Това ще ви даде възможност да се възстановите от предишни боледувания или травми. Поддържането на желаното тегло ще бъде голямо предизвикателство тази година, но чуждата помощ ще ви помогне да успеете.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,114 преглеждания

Comments are closed.