Фондация „За Нашите Деца“ организира безплатни обучения за родители в Пловдив

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Фондация „За нашите деца“ организира тази седмица в Пловдив две БЕЗПЛАТНИ обучения за настоящи и бъдещи родители в партньорство с Университетска многопрофилна болница за активно лечение /УМБАЛ/ в гр. Пловдив.

Основен лектор и в двете обучения ще бъде д-р Диана Аргирова – началник на Отделение по неонатология на УМБАЛ Пловдив, те ще се проведат в заседателната зала на болницата на първия етаж.

hands(2)
На 30 март – четвъртък, от 14:30 ч. до 17 ч.
 настоящи и бъдещи родители могат да се включат в обучението на тема „Недоносени деца“, чиято цел е да ги запознае с причините, които водят до раждане на недоносено бебе, със степените на недоносеност и свързаните с тях особености в развитието на бебето, както и със значението на кувьоза. Родителите ще получат ценни съвети как да стимулират развитието на недоносеното бебе, ще имат възможност да обсъдят с д-р Аргирова и други важни за тях въпроси.

Участие в този курс може да бъде заявено на  тел. 0882 516 103 – Доброслава Стоилова.

za-nashite-deca-kurs
Както вече съобщихме на 1 април – събота, от 10:30 часа ще се проведе поредното издание на курса „Първи грижи за новороденото”, който е търсен и очакван от бъдещите и настоящи родители. Практическата лекция има за цел да подкрепи младите родители в бъдещите предизвикателства в отглеждането на новороденото. На нея майките и татковците ще се научат как да къпят и хранят правилно своето бебе, как да се грижат за неговата кожа, както и много други интересни и важни подробности.

Всички бъдещи родители ще получат книжка с полезна информация за майката и бебето от фондация „За Нашите Деца”, за да бъдат уверени в първите стъпки в най-голямото събитие в техния живот – появата на дете.

Участие в този курс може да бъде заявено на  тел. 032/943 444 или 0885/764 366 – Светла Иванова, социален работник в Център за обществена подкрепа „За деца и родители”- Пловдив.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,304 преглеждания

Comments are closed.