Днес настъпва годината на Земния глиган

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

wild-boar

На 5 февруари настъпва Китайската нова година. Тя е белязана от знака на Земния глиган и ще продължи до 24 януари 2020 година.

Земният глиган завършва пълния 12-годишен цикъл, а това означава, че е време за равносметка, обобщение, вземане на решения и разрешаване на конфликти в обществен и личен план.

За хората, родени в годината на Земния глиган най-характерна е чистосърдечността, толерантността, отзивчивостта и честността. Това са силни по дух хора, на които може да се разчита и да се има доверие. Често те са прекалено доверчиви и дори наивни, но са искрени, верни  и почтени. Всеки, попаднал в тяхната компания ще се забавлява истински, невероятни компаньони и забавни събеседници.

За повечето зодиакални знаци, годината ще бъде изпълнена с положителни емоции, щастие и доверие. Повечето хора, независимо от ежедневието си, ще намират достатъчно време за забавления е веселие, за разтоварване и отмора.

Годината на Земния глиган ще премине под знака на късмета, което я прави  отличен период за печелене на пари, за успешни инвестиции и сделки.

Смята се, че Земният глиган привлича успех във всички сфери от живота, разбира се, за тези, които полагат нужните усилия и съзнателно търсят просперитет и възход, т.е. старанието и усилията няма да останат невъзнаградени.

Според китайският хороскоп всяка година има своя символ в лицето на определено животно, но наред с това е под влиянието на определен елемент в Ин или Ян форма. Елементът на 2019 година е Земя в Ин форма. Тя помага за постигането на стабилност и баланс във всичките му варианти.

Според астролозите, 2019 година ще е  много подходяща за капиталовложения, спестявания и всякакви парични операции. Те може да не са значителни по обем, но има шанс резултатите да са впечатляващи.

В годината на Земния глиган личните емоционални взаимоотношения и любовта ще са подвластни на преходността и краткосрочността, но затова пък всяка новосъздадена връзка обещава да е изпълнена със много силни чувства, емоции и страст.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,234 преглеждания

Comments are closed.