Детското четене продължава със Саня Армутлиева, Михаил Вешим и Георги Тошев

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

И този уикенд  в книжарници „Сиела” успяхме да си създадем чудесно пролетно настроение благодарение на четящите ни гости тази седмица. Като част от кампанията „Аз игрА-Я със Сиела” на 8 и 10 април на децата четоха Иво Сиромахов и Дамян Дамянов, а тепърва предстои да четат Саня Армутлиева, Михаил Вешим и Георги Тошев.

Sanya_

Известни българи продължават да четат за най-малките в кампанията „Аз игрА-Я със Сиела”. На 16 април сме подготвили две изненади: започваме с дамата – управителят на „Вирджиния Рекърдс” и страстен читател Саня Армутлиева ще чете на деца в книжарницата ни на бул. „Витоша60. Съдията в X-Factor е подбрала текстове на Валери Петров, началният час на четенето е 17:00.

По-рано същия ден писателят сатирик Михаил Вешим ще чете стихове на Марко Ганчев в „Сиела–Ректората” от 11:30 часа.

На 17 април от 17:00 ч. журналистът Георги Тошев ще чете откъси от „Пипи Дългото чорапче” в книжарница „Сиела–Ректората”.

Напомняме, че в петък Иво Сиромахов събра малки и големи на своето детско четене „Сиела– Витоша”. Той чете своя приказка, която ще излезе в края на годината, а съдейки по реакциите на най-безкомпромисните критици, малките, първата детска книга на Сиромахов ще пожъне страхотен успех.  Допълнителен комфорт на публиката осигуриха от борса за матраци „Вит”, които ще подплатят с допълнително мекота и следващите четения в книжарницата на бул. „Витоша”.

В неделя пък, в книжарница „Сиела” в Paradise Center, художникът Дамян Дамянов не остави никакво място за скука , като първо зачете от „Приказки по телефона”  на Джани Родари, а след това устрои и работилница, в която децата майсториха и твориха.

Кампанията „Аз игрА-Я със Сиела” насърчава любов към книгата още в ранна детска възраст, показвайки на хлапетата, че четенето може да бъде забавно, точно като игра. За целта известни лица от българската музикална, театрална, литературна и телевизионна сцена се присъединиха към инициативата, а всички книги за деца и тийнейджъри на издателство „Сиела” могат да бъдат закупени с отстъпка от 20 до 50 % в книжарници „Сиела” и на www.ciela.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,976 преглеждания

Comments are closed.