Детето-Близнаци

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Bliznaci
21 май – 20 юни
Всички Близнаци са белязани от Бога. Те в повечето случаи притежават някаква вродена дарба, често са скрити гении. Могат да проявят музикален талант в съвсем ранна възраст или да се научат да четат преди да тръгнат на градина и въобще от съвсем малки могат да са претенденти за X Factor или България търси таланти. Те са изключително любопитни и експериментаторски настроени. С тях животът на нито един родител не е скучен.
Ако имате бебе Близнак, задължително обезопасете контактите, защото то непременно ще поиска да бръкне в тях. Насърчавани от Меркурий тези деца са невероятно бъбриви, могат да си измислят всякакви истории, да говорят с въображаем приятел, който да ги съпътства години наред. Дори е възможно да измисли свой собствен език, на който ще говори с него, преди още да е проговорило на вашия.
Децата Близнаци са склонни да развият повече от нормалните технически умения. Много от тях стават добри компютърни специалисти, но внимавайте, защото могат да се пристрастят към видеоигрите.
Подарявайте им играчки – музикални инструменти, а когато поотраснат и истински. Повечето Близнаци могат да се научат да свирят на каквото и да било по слух. Всякакви джаджи, свързани с науката за тях са голяма радост – микроскопи, телескопи, детективски или химически лаборатории ще развихрят максимално фантазията им.
Усвояването на чужди езици за тях е удоволствие и го постигат с лекота, в сравнение с останалите деца.
Школи по театър, рецитация и имитаторски умения са естествената им среда. Сцената за тях е втори дом.
Децата Близнаци са социални, те обичат и предпочитат да са със свои връстници, затова за тях тръгването на ясла, детска градина или първи клас не е проблем и често биват записвани дори по-рано.
Когато си имате малък Близнак у дома бъдете готови да отговаряте на въпроса „Защо“ по няколко десетки пъти на ден. За тях отговорът „Защото така“ няма как да е достатъчен, защото те очакват логичен и обоснован отговор.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,327 преглеждания

Comments are closed.