„Да оцелееш като родител 2“ – продължението на най-смешния наръчник за родители е вече тук

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

da-oceleesh-kato-roditel1

Две години след успеха на „Да оцелееш като родител“ Елисавета Белобрадова и Красимира Хажииванова – щурите глави от „Майко мила!“ са готови да ви изненадат с неговото достойно и още по-смешно продължение – „Да оцелееш като родител 2“!

Някои ще кажат – е какво има да му се оцелява, то нищо и никаква работа, къде-къде по-трудно е да оцелееш в джунглата или в снежна виелица в планината! И вие сте прави, но позволете на най-щурите родители в България да споделят с вас няколко примера от родителската джунгла.

Втора част на най-забавния наръчник по оцеляване с текстовете на Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова, Йоана Станчева, Оля Антонова, Аксиния Генчева, Илиян Любомиров, Александър Миланов, Ралица Попгеоргиева, Ангелин Балсамаджиев и Захари Карабашлиев ще ви направят част от обичайните тревоги и вълнения, през които предстоящите и настоящи родители преминават. Всичко това, преразказано по невероятно забавен начин.

В „Да оцелееш като родител 2“ ще разберете как се оцелява, когато си самотна майка на три деца? Как се преживява хроничната умора? Какво е да имаш „различно“ дете? И защо да чуеш, че си болна, понякога е най-хубавото нещо на света?

От него ще научите и още:

  • Как да разберем дали сме бременни, или не сме
  • Кои са петте начина да кажем на мъжа, че ще става баща
  • Как да идем на маскено парти, ако сме бременни
  • Проблем ли е секс по време на бременност
  • Кои са недопустимите състояния за водене на дете на детска площадка
  • Как да разговаряме с четиригодишно
  • Бърз наръчник по средно образование
  • Как да оцелеем по време на родителската среща – арена за излагации

И още много други.

Накрая няма да ни остане нищо друго освен да си кажем, че каквото и да се случва, все пак важното е да сме здрави и да се грижим за себе си, за да може и другите около нас да са добре. Защото това е то да си родител – едно безкрайно приключение, в което има от всичко по малко – и смях, и тъга, и болка, и радост. Но всичко винаги си заслужава и не бихме го заменили за нищо на света.

Стискаме зъби и продължаваме напред!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,237 преглеждания

Comments are closed.