Canon раздава играчки през почивните дни

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

canon

Вълшебният магазин за играчки на Canon Endless toy store отваря врати  в The Mall, етаж 3. На 31 март и на 1 април в него всеки  ще може да избере от разнообразието от хартиени играчки, пъзели и конструкции за сглобяване и да създаде неповторима фигурка с помощта на платформата Creative Park  и принтери Canon.

Двудневното забавление с Endless Toy Store ще бъде посветено на предстоящите Великденски празници. Онлайн платформата Creative Park предоставя безброй варианти на хартиени модели, от които могат да се създадат играчки, животни, картички, макети на сгради и най-различни празнични декорации. Creative Park дава възможност на децата да има нова играчка по всяко време, стига да си я сглоби собственоръчно.

„Времето, което отделяме с децата си е най-ценният подарък, който можем да получим.  Дори вкъщи, цялото семейство може да се забавлява заедно, благодарение на принтер и малко въображение“ – каза по повода Дончо Нешев, Маркетинг мениджър в Канон България

Creative Park винаги е на разположение когато детето иска нова играчка. Платформата помага и за развитието на въображението, любознателността и сръчността на децата, чрез изработка на хартиените фигурки. Родителите могат да се включат в забавното начинание и заедно да създават интересни творения. Макетите в Creative Park са с различна сложност на изработка, предназначени за различни възрастови групи.

canon1a

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,534 преглеждания

Comments are closed.