Близо до теб! Защо да посетите Slingo Fest, най-голямото събитие за привързано родителство

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Blizo_event.orНай-голямото събитие за привързано родителство у нас ще събере на едно място производители и вносители на продукти, свързани с грижата за най-малките. То ще се проведе на 22 февруари от 10:00 до 18:00ч. в НДК, партер.

Посетителите ще могат да разгледат, изпробват и закупят ергономични носилки, дрехи за бебеносене и кърмене, образователни играчки и боси обувки, всичко свързано с философията на привързаното родителство.

След успеха на дебютния Slingo Fest през 2018 г., организаторите подготвят много по-разнообразни и интересни прояви във фестивалния ден. Всеки желаещ ще може да види демонстрация на избрания от него продукт и да получи професионален съвет за ергономичното поставяне на бебето в него.

За всички присъстващи на място сме подготвили специален кът, където да се тестват възможно най-много носилки, пробването е напълно безплатно.

Защо да посетите Slingo Fest 2020?

*За да се информирате за новостите около отглеждането на децата.

*За да да получите експертни съвети във връзка с бебеносенето, кърменето, употребата на многократни пелени и др.

*За да изпробвате най-новите ергономични носилки.

*За да си закупите продукти с големи отстъпки. Всички посетители, които се регистрират на входа ще се включат в нашата томбола с големи награди.

Събитието е с ВХОД СВОБОДЕН!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,174 преглеждания

Comments are closed.