Благотворителната Коледна кампания с картички и календар за 2020г. на Карин дом стартира

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

christmass

Коледната кампания на Карин дом е вече традиционна инициатива, чрез която организацията набира средства за свои терапевтични програми за деца със специални нужди. В Кампанията се включват, както децата, които посещават Карин дом, така и талантливи художници, които провокират децата да развихрят въображението си и да творят. Тази година заедно с децата в Карин дом рисуваха младата художничка Стели Чакърова и Николай Русев – един от известните творци на Варна. В резултата на „голямото рисуване“ в Карин дом, можете да се насладите на 5 нови коледни картички с уникален дизайн и детско творчество. В Коледния каталог на Карин дом ще откриете и три дизайнерски картички на Стели Чакърова, които са предоставени специално за кампанията.

Коледния каталог на Карин дом можете да разгледате ТУК.

elencheКалендарът за 2020г. е вдъхновен от Монтесори философията и дългогодишния опит на Карин дом в прилагането на метода, както при обучението на деца със специални потребности, така и при всички деца още от ранна възраст. На снимките в този календар, запечатани от обектива на фотографа Яна Пенева, ще видите как малките кулинари от Монтесори група и Монтесори къща в Карин дом готвят, учат и се забавляват заедно. На страниците на календара са включени избрани моменти и рецепти от кулинарната книга “Семейно готвене по Монтесори“, която Карин дом издаде наскоро. Книгата провокира родителите да включват децата в семейната кухня и съчетаят кулинарните занимания с процеса на учене чрез опита.

Книгата с пълните рецепти можете да поръчате от цялата страна на сайта на Карин дом.

Тази година чрез средствата от кампанията Карин дом ще стартира програма ,,Шанс за равни възможности“. Целта е специалисти на Карин дом да предложат безплатни консултации и подмогнат деца, които има забавяне в двигателната, познавателната и езиково-говорна област, затруднения в общуването и социалното развитие, както и с вече диагностицирано състояние. В програмата ще могат да се включат напълно безплатно семейства с деца до 2г.и да се възползват от комплексна едноседмична програма, проведена от екип от специалисти с дългогодишен опит.

Поръчайте своите картички и календари до 18 Декември 2019 г. на тел: 052 302 518 или имейл: koleda@karindom.org от цялата страна.

Можете да поръчате и чрез онлайн магазина на Карин дом

koledna-kartichka1

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,267 преглеждания

Comments are closed.