Безплатни консултации с логопед

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

rp_smiling-kids-1_64630489.jpg

През месец март 2022 г.  Логопедия.БГ (www.logopedia.bg) организира за четвърта година кампания за безплатни консултации с водещи специалисти логопеди.

Времето на провеждане на кампанията за безплатни консултации с логопед не е избрано случайно. През месец март отбелязваме Европейския ден на логопедичната терапия (6-ти март), който българските логопеди разпознават и като свой професионален празник.

През тази година кампанията се провежда под надслов Тук сме, за да ви помогнем и се фокусира върху необходимостта да бъдат подкрепени семействата за трудностите, които срещат в изграждането на езикови и комуникативни умения при децата, в момент на ограничени социални контакти и подобряване на разбирането за важността на логопедичната терапия в периода на ранното детство.

“Нашата цел е да осигурим достъп до консултация с изявени специалисти логопеди в цялата страна и да популяризираме работата на езиково-говорните терапевти”, споделят организаторите. Логопедите, които се включват в кампанията, работят изцяло на доброволен принцип – водени от любовта към всяко дете.

Към момента в кампанията са се регистрирали повече от 70 логопеда от различни градове в България.

За повече информация, посетете https://kauza.logopedia.bg/

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Новини

21,904 преглеждания

Comments are closed.