9 факта за децата, родени през юни

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

born in June

Децата, родени през първият летен месец са очарователни и целеустремени.

  1. Те притежават особен магнетизъм, обичливи и силно привързани към семейството и най-близките му членове.
  2. Те рядко избухват и като цяло са емоционално сдържани. Единствената емоция, която е възможно да покажат пред други хора е гняв. Обикновено са прикрити и не демонстрират чувствата си и ги задържат в себе си, като по всякакъв начин прикриват какво реално изпитват и изживяват.
  3. Цветята, характерни за родените през юни са розите и орловите нокти. Те са символ на преданост, любов, лоялност и щедрост. Розата се свързва с любовта, желанията и надеждите.
  4. През юни рожден ден имат Близнаците и Раците. Родените до 20 юни Близнаци са енергични и очарователни, търсещи и непримирими. Родените от 21 до 30 юни са емоционални и чувствителни Раци, непрекъснато стремящи се към спокойствие, стабилност, те са изключително привързани към семейството.
  5. Родените през юни деца са силно мотивирани да постигат желанията, мечтите и целите си. Те са целенасочени и са в състояние винаги да постигнат желаното, без никой да е в състояние да ги отклони от първоначалните им намерения. В повечето случаи убедено вярват, че няма сила, която да ги отклони от първоначалната цел.
  6. Камъните на родените през първия летен месец деца са лунен камък, александрит и естествени перли. В миналото се е смятало, че александритът помага на онзи, който го носи да преминава успешно през всякакви препятствия и трудности. Перлите имат успокояващ ефект, като защитават от лоши помисли и недоброжелателни действия. Лунният камък успокоява гневът и защитава всички в семейството.
  7. Родените през юни деца имат богато въображение и непрекъснато раждат нови и нови идеи. Те рядко са в покой, трудно им е да седят на едно място. За тях няма невъзможни неща, дори, ако идеите им се струват на околните напълно неосъществими.
  8. Децата, родени през юни обичат модата и от малки са склонни да се застояват пред огледалото. Те обикновено са загрижени за външния си вид, обожават ярките цветове и са склонни да демонстрират екстравагантни идеи по отношение на облеклото.
  9. Родените през юни са надарени с особена красота. Всеки може да се убеди, ако погледне Анджелина Джоли,  Джони Деп, Никол Кидман, Алън Тюринг и не на последно място романтика Антоан дьо Сент-Екзюпери.

Источник

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Детето Развитие

Етикети:

6 076 преглеждания

Comments are closed.