9 факта за децата, родени през юли

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

summer-kids

Основното нещо, което можем да кажем за децата, родени през юли е, че са организирани и чувствителни.

Юли е вторият летен месец, който с право е считан за най-горещият месец в годината. Това е време за ваканция и удоволствия, когато можем да се наслаждаваме на летните подаръци – слънце, високи температури, прясна храна и дълги дни, в които да сме повече със семейството.

За децата, родени през юли астролозите са категорични, че това са най-чувствителните и организирани личности.

1. Те ​​са много организирани.

Децата, родени през юли са много организирани, те са щастливи да имат и да следват определен график или режим и са в състояние да планират добре времето си от най-ранна възраст.

2. Характерна е честата смяна на настроенията.

Юлските деца са изключително емоционални, но същевременно с това са и затворени. Настроението им е променливо и понякога е трудно за околните да ги разбират, дори родителите им често не могат да ги разберат.

3. През юли се раждат деца от зодиите Рак  или Лъв

Родените в периода от 1 до 21 юли са емоционални и сантиментални раци. Те са домошари, силно привързани към семейството. Основният им стремеж е към стабилност и постоянство. Децата, родени в периода от 22  до 31 юли, са амбициозни и горди лъвове, които обикновено са доминиращи и много успешни личности.

4. Цветето на родените през юли е водната лилия.

В древни времена се е вярвало, че водната лилия е предпазва от беди и лоши мисли. Водната лилия е символ на светлина, чистота и духовен растеж.

5. Родените през юли са перфекционисти.

Родените през юли се стремят винаги да са най-добрите във всичко. Вероятно на това се дължи и това, че като зрели хора те стават миниджъри, директори, ръководители на фирми и компании. Реализират се отлично като професионалисти с различни сфери на дейност.

6. Камъкът на месец юли е рубин.

Рубинът символизира богатство, любов, страст, радост и сила. Древните са смятали, че този камък е способен да подсили всяко чувство и емоция.

7. Родените през юли често страдат от дислексия.

Според проучване, публикувано от Американската академия по детска и юношеска психиатрия, при децата, родени през юли, има 71% по-голяма вероятност да страдат от дислексия.

8. Имат отлична памет и остър ум.

Важни дати, събития, спомени от детството, емоции – всичко това юлските деца пазят трайно и дълбоко в съзнанието си.  Вероятно затова те задават много въпроси, опитвайки се винаги да стигнат до същината на нещата и до корените на истината.

9. Юлски деца са:

Невероятната Дженифър Лопес, мистериозната лейди Ди и малко странният Том Круз.

Източник 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Детето Полезно

Етикети:

12 046 преглеждания

Comments are closed.