5 причини да не можем да отслабнем

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

richard_600_400

Всички искаме да сме по-слаби, не само заради външния си вид, но и заради здравето си. Много болести се дължат на затлъстяване. Оказва се обаче, че понякога без да искаме се заблуждаваме относно основни правила за добрата ни форма.
Ето няколко съвета, които сподели с нас фитнес-инструктора Ричард Величков, които може би пропускаме:

Причина номер 1:  Не ядем 4 пъти на ден.
Много хора си казват, сега няма да закусвам, на обяд съм зает с работа …, ще хапна на вечеря.  Това е грешно, защото тялото има нужда от закуска и постоянен прием на храна. Ако не му даваме, то тялото ни складира храната като запаси, защото не знае, кога ще получи следващата „доза“ енергия. Затова се хранете от 3 до 5 пъти на ден. Така ще се забърза метаболизма ви и ще изгаряте по-лесно

Причина номер 2: След всяко хранене завършваме с десерт.
Тялото ни не може да преработва добре захарите. Трябва да спрем да се глезим, за да сме здрави и по-пълноценни за себе си. Бих ви предложил да си позволявате черен шоколад 2-3 пъти седмично по 1-2 редчета.

Причина номер 3: Нямаме физическа дейност.
Много е важно, за да отслабваме в края на деня приема ни на калории да е по-малък от разхода ни. За целта имаме два варианта: или да ядем много малко (което не ви го препоръчвам), или да спортуваме. Аз като фитнес инструктор, няма да ви наливам в главите, че това е най-великият спорт. За мен лош спорт няма, важно е да правим упражнения, само с ходене няма да стане. Намерете време за себе си, заслужавате го.

Причина номер 4: Пием алкохол и газирани напитки.
Много важно е и какво пием, не само какво ядем. Водата е най-добрият избор. Все пак сме съставени 75% от вода. Това е доста показателно, че имаме нужда от нея. Може и да пием фрешове, но напитки с консерванти, газирани безалкохолни и алкохол – не. Чаша вино би била добре в някой случай, не е нужно да се стягаме като в монашество. Просто няма смисъл да се наливате с нещо, което ви вреди.

Причина номер 5: Заблудата, че ядем правилно и малко.
Ето ви моят експеримент. Снимайте какво хапвате в рамките на няколко дни, дори да ви почерпят бонбонче или да си вземете малко плод и десерт – снимайте го! Много от нас си мислят, че ядат малко и здравословно, но с този експеримент аз открих, че ям много повече от това, което ми е нужно!

Добавките за тялото са като добавките в горивото за колата. Те не вредят, а само спомагат за по-добри резултати. Аз лично пия и ви препоръчвам Липовон. Това е добавка на билкова основа (Худия Гордонии и Гарсиния Камбоджа).

Намалява апетита и забързва метаболизма. За повече информация и поръчки вижте сайта ми.

richard150_150

Ричард Величков е сред най-разпознаваемите имена в родните фитнес среди. Той е личен треньор на редица популярни личности, заради което е наричан „треньорът на звездите“.
Ако желаете да ви бъде изготвен индивидуален хранителен режим или тренировъчна програма, може да се свържете с него на:
E-mail: richardvelichkov2307@gmail.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

7,150 преглеждания

Comments are closed.