За кожата, за слънцето и за още нещо…

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

avene1

Пролетното слънце, макар и още слабо, напомня настойчиво за това, че е време за  се погрижим за кожата на лицето и цялото тяло, за да е сигурно защитено от вредните UV лъчи. От специални грижи се нуждае всеки тип кожа, но това е особено важно за чувствителната кожа, която лесно се зачервява и изгаря.

Как да откриете най-подходящата слънцезащитна козметика за вашата кожа, която да ви пази от вредните лъчи не само през топлите месеци, но и през цялата година?

На този въпрос категоричен и ясен отговор ни дадоха от Avène. 

И тази пролет всепризнатите експерти в слънцезащитата  – Eau Thermale Avèneотново провокират пазара на слънцезащитните продукти, основавайки се на 25-годишния си опит. Приятната изненада за потребителите е новата уникална, нежна и галеща сетивата Nude текстура.

Тя беше представена на специално събитие в Esterhasi bar миналата седмица от д-р Евгени Христозов – собственик и главен дерматолог в дерматологични центрове Lege Artis. Д-р Христозов разказа за новите изключителни формули и текстури в слънцезащитните продукти Avène и продуктите, с които работи в ежедневната си практика.

Освен да се погрижим за красотата на своята кожа като я предпазваме от слънцето, е препоръчително да се погрижим и за своята женска увереност всеки ден като прикрием несъвършенствата по кожата, независимо колко упорити са те. Как се случва това чрез цвят със серията корективен грим Couvrance ни показа д-р Александра Христозова, от дерматологични центрове Lege Artis. Тя увлекателно разказа за качествата на корективния грим и сподели своя ежедневен опит с продуктите за корективен грим Couvrance. За всяко състояние на кожата, серията Couvrance предлага палитра от продукти, които позволяват неутрализиране на несъвършенствата, изравняване и подчертаване на тена.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

879 преглеждания

Comments are closed.