• No categories

Ягодов мус

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

yagodov-mus

Продукти: 250 г ягоди, пакетче растителен желатин, 250 г сметана, 4 супени лъжици захар.

Накисваме желатина, докато набъбне, в малко студена вода, след това го разтопяваме на водна баня или за няколко секунди в микровълнова печка. Половината ягоди пасираме на пюре. Разбиваме добре сметаната. Към ягодовото пюре добавяме желатина и захарта. Внимателно добавяме и разбитата сметана. Изсипваме в купички за сервиране и охлаждаме в хладилника поне 1 час. Украсяваме с останалите ягоди.

http://www.kolhida.bg/

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Вкусно

1,835 преглеждания

Comments are closed.