В Карин дом вече рисуват коледни картички

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

koledni-kartichki

През октомври започна ежегодната подготовка на Коледната кампания на Карин дом.

В продължение на много години Карин дом провежда благотворителна Коледна кампания с продажба на коледни картички и календари, която цели набиране на средства за терапията на децата в Карин дом. Част от са плод на творческите усилия на децата и и на някои талантливи художници, а други са направени специално за кампания от дизайнери, които по този начин подкрепят каузата на дома.

Децата от Карин дом, заедно с децата от Монтесори група и Монтесори къща вече мислят за коледните подаръци и как да поднесат своите желания на белобрадия старец и въпреки, че до Коледа остава още доста време, децата вече рисуват картички за най-големия християнски празник под вещото ръководство на Стели Чакърова, която е дизайнер, художник и майка на две малки момчета. Дизайнерката е автор на визията на фестивала на Карин дом – „Усмихни се, Карин дом 2019!“, голям приятел на децата от дома и човек запазил неподправеното си и по детски чисто усещане за света и живота.

Съвсем скоро Карин дом ще представи подробности за Коледната си кампания, както и откъде и как всеки може да закупи прекрасните коледни картички и календар за 2020г.

Всички средства от продажбата ще бъдат използвани за подпомагане на терапията на децата от дома.

Повече за Коледната кампания на Карин дом можете да научите като се свържете с организаторите на имейл: koleda@karindom.org.

Частни лица и фирми могат да правят поръчки от цялата страна по имейл, а също и чрез онлайн магазина на Карин дом, където ще бъдат публикуваме всички нови предложения.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

953 преглеждания

Comments are closed.