Около света с дете и стар военен камион

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

okolo-sveta

Австрийско семейство продаде жилището и имуществото си , за да обиколи света. За целта съпрузите са се сдобили със стар военен камион, който са превълнали в свой дом на колела. Тричленното семейство пътува към Австралия и за две години тричата вече са преминали през 24 държави.

“Омръзна ни от забързаното ежедневие на западния свят. Искахме да прекараме повече време със сина си, да му покажем красотата на света, разнообразието на природата и уязвимостта на нашата планета”, споделя бащата.

Идеята за подобно приключение вълнува много млади авантюристи, а напоследък и семейства с малки деца, които все още не посещават училище. Реализирането на подобна инициатива обаче изисква голяма подготовка и сериозна организация. По време на самото пътуване австрийците често се срещат с най-разнообразни трудности, най-вече от техническо естество, свързани с изправността на тяхното основон превозно средство. Въпреки това обаче, двамата родители и техният син намират това приключение за невероятно предизвикателство, а умората им лесно отминава, когато те пристигнат на поредното ново и интересно място, където се срещат с необичайни и любопитни хора, обичаи и забележителности.

По информация от www.nova.bg
Снимкd: www.akela.world

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,031 преглеждания

Comments are closed.