В час по творчество в Trinity Kids

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Богато въображение и талант живеят във всяко дете. Задачата ни е да развием първото и да открием второто. На помощ идва Trinity Kids – един от най-добрите детски АРТ и парти центрове в София. В него се организират програми по рисуване, приложни изкуства и четене за деца. В тях всичко се случва под формата на забавление, на непосредствения детски език, за да може всеки талант да намери изява.

 

trinity kids - LOGO
Контакти:
Trinity Kids   гр. София, ул. Султан Тепе 1-А (входът е откъм ул. Джoвани Горини) тел. 088-411-3980;  e-mail: trinitykids.bg@gmail.com;  www.trinity.bg


Изобразителни и приложни изкуства

Програмите включват комбинация от различни ателиета, в които може да се включи всяко дете на възраст от 5 до 12 години. Те са организирани в график, като всяко занятие си има своето творческо име. „Цветът около нас“, „Нарисувай сезона“, „Любим приказен герой“, „Цветът на моите чувства“, „Разказ в картинки“, „Откриватели“ и „Фантазни образи“ са само част от тематичните ателиета, създадени за да развият детския талант и въображение. В тях малките творци изграждат основни умения и трупат знания. Например в ателие „Цветът около нас“ децата се учат да различават студените от топлите цветове и как да ги комбинират. В „Цветът на моите чувства“, пък ръководителите ги насърчават и им дават свободата да изразяват емоциите си в нюанси.


„Творя с мама“

Така се казва творческото ателие, създадено за най-малките – за децата до 5-годишна възраст. В него те, заедно с вас и аниматорите, ще опознават света чрез пъстри цветове и забавни игри, ще създават с ваша помощ весели рисунки, ще правят декорации, с които ще украсят ежедневието ви. Ще се изненадате колко интересно и полезно може да бъде развитието на детския талант в най-ранна възраст. В Trinity Kids са осигурили всичко необходимо, за да се чувствате комфортно и да прекарате приятно незабравими мигове с детето си.


Приложни изкуства

Моделирането, изрязването, украсяването и всички дейности, свързани с приложните изкуства, развиват не само таланта, но и ума на детето. Затова е и толкова важно то да има време, пространство и добре подбрани материали, с които да твори. В Trinity Kids му е осигурено всичко това, като то е комбинирано и с добър професионален подход. В ателиетата „Декорации“ и „Декупаж“ детските знания и умения отново се развиват под формата на игри, защото целта е всеки талант да се чувства приятно и да учи с удоволствие новото, което може да му се даде като знание.


В Trinity Kids има и още интересни предложения като йога за деца, където се работи върху душевния и физически баланс, координацията, мускулатурата и правилната стойка на тялото.

За по-активните и динамични малчугани се провеждат и часове по гимнастика, като спортните занимания се водят от професионален треньор.

Докато децата ви се забавляват и творят, вие можете да изпиете чаша ароматно кафе с приятелка в стилния кафе салон, създаден за родители.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Места

1,940 преглеждания

Comments are closed.