Уикендът започва с „Творческа събота сутрин“ в Trinity Kids

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Trinity Kids-atelieta (15)

Ако сте търсели къде децата ви могат да творят, да развиват уменията и въображението си в приятна, съвременна и приятелска обстановка, а вие да може да изпиете спокойни съботното си кафе, Детски парти център Trinity Kids ви предлага точно това.

Мястото е просторно, светло и разполага с 4 различни зали за игра. За децата се грижат екип от професионалисти, на които без притеснения може да се доверите. И не на последно място,  както сами може да се уверите, центърът е модерно оборудван и предлага най-новите игри, дори за най-малките.

„Творческа събота сутрин” е едно предложение на Trinity Kids, което вашите деца няма как да не обикнат. Заниманията са разнообразни, защото знаем, че няма две еднакви деца и всяко има своите предпочитания и се увлича от различни неща. Ето как може да започва вашият уикенд, за децата ви, за вас и съпруга ви, за приятелите ви:

Творческите ателиета в Trinity Kids се провеждат всяка събота точно в 9:00 и приключват в 12:00. Това са три часа, в които децата творят заедно с екип от професионалисти, а родителите могат да се насладят на свободното си време, както пожелаят.

Trinity Kids-atelieta (13)

От 09:00 до 10:00 е ателието по приложни изкуства.
В него децата всеки път творят с различни материали, за които научават интересни факти и трупат знания под формата на игри. Декоративни пана от леща, ориз, царевица и боб, вази, облепени с домашно приготвен пластилин и макарони, изрисувани в пъстри нюанси, картички, декорирани с цветна хартия и мъниста… Това е само малка част от детските произведения, които техните ръце създават.

От 10:00 до 11:00 малчуганите се потапят в света на кулинарните творения с ателието „100 грама вкусотийки“.
В него те се научават как да приготвият например сладки къщички от кафява захар и бисквити, снежни човеци и пъстри пауни от хляб, плодове и зеленчуци, таралежи от ябълки и портокали, часовник от варени картофи и майонеза и много други вкусотийки. Малките таланти получават знания за продуктите, с които творят, под формата на интересни разкази, забавни гатанки и игри.

От 11:00 до 12:00 е ателието по изобразително изкуство.
В него оживяват най-пъстрите форми и образи, които може да създаде детското въображение. Всеки път на децата се представя различна техника за рисуване – върху хартия, върху стъкло, върху текстил или керамика. Малчуганите се учат да различават топлите от студените цветове и да ги използват така, че да създават хармония в рисунките си.

Trinity Kids-atelieta (1

Всички необходими материали са предварително осигурени и се предоставят на децата на място в Trinity Kids.

Цената на всяко ателие е 6 лв.

Можете да запишете детето си за всички ателиета или само за предпочитаните от него.

Записване за „Творческа събота сутрин“, можете да направите на e-mail:trinitykids.bg@gmail.com или да позвъните на телефон 088 411 3980.

Адрес: 
София, ул. Султан Тепе 1-А (зад 164 испанска езикова гимназия „Мигел де Сервантес“)

trinity kids - LOGO

 www.trinity.bg

Trinity Kids-atelieta (2)   Trinity Kids-atelieta (11)   Trinity Kids-atelieta (12)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Места

2,273 преглеждания

Comments are closed.