Изследвания по време на бременността | Училище за родители „Фокс”

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Fox

Да износи здраво бебе е желание на всяка бъдеща майка. Може би затова, след положителния тест за бременност, неизменно идват важните въпроси – „на кой специалист да се доверя за проследяването на бременността”; „колко и какви на брой са необходимите прегледи, тестове и изследвания”; „кои изследвания са задължителни и кои препоръчителни”; „колко често и кога трябва да посещавам гинеколога”… и още много други въпросителни, на които ние ще се постараем да дадем отговор.

Заповядайте на лекцията с акушерка Илона Нешкова от Акушерски кабинет „Зебра”, за да научите от нея всичко, което ви вълнува. Тя ще ви разкаже подробно за съвременните практики при проследяване на бременността, ще разясни какво означава понятието „акушерска грижа” и ще отговори на въпросите ви, за да се почувствате уверени и информирани.

След лекцията ще гледаме шестминутното видео „Бащата днес”, в което 18 мъже споделят какво са преживели, докато са присъствали на раждането на децата си. Бащите са различни – архитекти, музиканти, зъболекари, програмисти, биолози, финансови директори и други професии.  Видеото е част от кампания, която цели да нормализира присъствието на бащата в родилните домове в България, тъй като раждането е споделено семейно събитие, което помага и на двамата родители да встъпят уверено в живота с дете.

Ние, Първите седем и Училище за родители “Фокс”, с радост ще ви очакваме на:

30 август (сряда), 10:30 ч.

в гр. София, бул. „Христо Ботев” 95, зала ЕТО (карта)

Лекция:
„Изследвания по време на бременността”

Лектор:
акушерка Илона Нешкова

*Местата са ограничени, затова непременно се запишете в списъка ни с гости тук.

Входът е свободен, благодарение на подкрепата и домакинството на Първите седем!

***

Как можете да стигнете до локацията:

Трамваи № 3, 7, 6, 1 – спирка ул. „Пиротска“
Трамвай № 22-А – спирка бул. „Христо Ботев“
Метро – спирка метростанция „Сердика“ или „Опълченска“
Автомобил – Зелена зона, 1 лв./час.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,211 преглеждания

Comments are closed.