Столичният куклен театър кани деца и татковци да майсторят кукли

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

BIG13644570273kotarakyt2

Столичният куклен театър отваря вратите си тази събота специално за татковците с деца. Събитието се прави по повод Седмицата на бащата (11-17 ноември).

Татковците с децата ще се забавляват в компанията на актьори от театъра с уъркшоп и театрално представление. По този начин Столичният куклен театър за поредна година ще се включи в Национална кампания „Да бъдещ баща“, която се организира съвместно с асоциация „Родители“. Инициативата цели да покаже както на децата, колко важни са бащите за техните първи крачки в живота, така и на самите татковци, че всяко едно дете е личност и най-голямата сила на таткото е да го подкрепя по неговия път.

В събота 16 ноември 2019г. от 15.00 часа, малчуганите и татковците ще могат да се включат в театрална работилница, за да направят  заедно с актьор и сценограф от театъра, кукли от спектакъла „Котаракът в чизми“.

От 17.00 ч., същия ден те ще могат да гледат и самото представление на сцената на Столичен куклен театър на ул. „Гурко“ 14.

Билети можете да закупите на касата на Столичен куклен театър.

Участието в театралната работилница ще става само с предварително записване на касата на театъра или на тел: 02 988 54 16, тъй като местата са ограничени.

По информация от stolica.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,311 преглеждания

Comments are closed.