Спечелете ваучер на стойност 100 лева от оптики JOY Optics

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

shutterstock_266537555

Нов чифт слънчеви очила за лятото никога не са излишни, нали?

А когато можете да ги спечелите, причините да ги поискате стават най-малко две.

Любимият ви сайт Първите 7 и JOY Optics ви предоставят възможността да спечелите ваучер на стойност 100 лева още в първата седмица на лятото.

Питате ли се вече как може да стане това?

 

shutterstock_162138659

Лесно е!

Пуснете въображението и творческата си енергия на свобода и създайте с усмивка и настроение картината на вашия идеален плажен сет или този на вашето дете. Основните компоненти в него трябва да са свързани с лятото, слънцето, морето, плажа и ваканцията – бански, шапка, слънчеви очила, хавлия и каквото друго вие прецените, че трябва да присъства в него. Нека е пъстро, нека е весело, нека е забавно!

Заснемете го и го публикувайте на вашата лична фейсбук страница като тагвате нашата, за да можем да видим снимката ви. Направете това най-късно до 01 юли 2015г.

Сред всички изображения, достигнали до нас, ще изберем най-идейното, ваканционно, лятно и морско, а неговият автор ще получи ваучер от JOY Optics на стойност 100 лева , с който да посети един от магазините на веригата и да избере своя модерен и необходим летен аксесоар за себе си или за някой любим.

Името на победителя ще бъде обявено на 02 юли 2015 г. в сайта на Първите седем. В срок до три дни след това ще му изпратим имейл или съобщение как ще получи своя ваучер.

Първите седем и JOY Optics ви пожелават лятно настроение, усмивки, вдъхновение и успех!

Краен срок за изпращане на изображенията – 01.07.2015г.

Размерът на изображенията е препоръчително да не е по-голям от 750х1250 пиксела.

 

За JOY Optics:

JOY Optics е една от най-бързо развиващите се отпики у нас. Те са част от групата GRAND & JOY Optics. JOY Optics са директен вносител на предлаганите във веригата продукти, което гарантира най-добри цени на пазара. В оптиките на JOY Optics всеки клиент може да направи безплатен анализ на зрението си, очен преглед и консултация с висококвалифициран специалист-оптик.

Огромното разнообразие от продукти, вълнуващите промоции и винаги атрактивните цени, са приоритет на JOY Optics, защото за тях пълната удовлетвореност на клиентите е от първостепенно значение.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,946 преглеждания

Comments are closed.