Спечелете билет за лекциите на Алисън Шейфър на 26 септември в София

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ПЪРВИТЕ СЕДЕМ отправят поредното предизвикателство към всички родители, които не са безразлични към онова, което се случва в живота на децата им.

  • Разкажете ни накратко случка, свързана с акт на агресивно поведение, на което сте станали свидетели и която смятате, че е типичен пример за агресивност при децата и можете да спечелите билет за лекциите на Алисън Шейфър в София, на 26 септември 2015г.

Агресор или жертва на агресия е детето ви?

Авторите на три от най-интригуващите истории ще имат възможността да присъстват на втората среща с Алисън Шейфър в София в края на месеца, където ще се запознаете с позицията на канадската психотерапевтка по двете основни теми в програмата й тази година и да зададете лично въпросите си към нея.

Темите на втората среща с Алисън Шейфър са:

–          Агресор или жертва на агресия е детето ви?

Тормозят ли други деца детето ви? Смятате ли, че вашето дете има склонност към грубо отношение към околните и би направило нещо, което да се окачестви като хулиганска постъпка? Какво трябва да направят родителите, ако разберат, че тормозят детето му или че детето му тормози други деца – в реалността  или виртуално.

–          Окуражителната независимост или как да отгледаме отговорно дете?

Защо е толкова трудно децата да бъдат точни в изпълнението на домакинската работа както и да управляват учебните си задължения без постоянен родителски надзор. Какво пречи на родителите да възлагат повече отговорности на децата си? Научете правилните стратегии, с помощта на които да помогнете на децата да израснат ангажирани и отговорни личности.

Заедно с втората визита на Алисън Шейфър в България излиза и третата й книга „Kраят на мита за съвършената майка или Как да загърбим стремежа към съвършенство, да си върнем здравия разум и да отгледаме чудесни деца“ . Гостуването на Алисън Шейфър в България се организира от ПЪРВИТЕ СЕДЕМ със съдействието на издателство КОЛИБРИ.

Събитието ще се проведе в Гранд хотел София, на 26-ти септември 2015г. Начало – 9:30 ч.
Всяка от лекциите е с продължителност от 1:30ч.

9:30 – лекция 1
12:00 – лекция 2

Очакваме вашите кратки истории на имейла на редакцията:  office@purvite7.bg  или като личен коментар под статията в тази страница до 13 септември 2015 година включително.

Желаем ви вдъхновение на разказвачи и успех!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,419 преглеждания

Comments are closed.