Работилницa “Сготви си здраве” отново на Пловдивския панаир

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

foodtech2014-213x154

 Панаир, от 2 до 5 април.
Посланието на организаторите е да се храним здравословно и да съхраним кулинарните традиции на автентичните храни. Събитието ще даде възможност на всички, които искат да се хранят чисто, здравословно и вкусно, да се срещнат с производителите на натурални и биологични храни и да видят  различни традиционни и здравословни техники за приготвяне на вкусни продукти без добавки.

Програмата е следната:

2 април
13:00 – 15:00 “БиоСтайл” от Пловдив – демонстрация за приготвяне на био веган крекери
15:00 – 18:00 “Козеферма Халалица” от с. Искра, Пловдивско – демонстрация за приготвяне на козе сирене и пастет от него;

3 април
11:00 – 13:00 Мина Варджиева от Ст. Загора- демонстрация за приготвяне на традиционно домашно сирене;
15:00 – 18:00 Богдан Богданов от Ст. Загора – демонстрация за приготвяне на домашен хляб с квас;

4 април
11:00 – 13:00 Академия „Кулинарен историк” от София – демонстрация за приготвяне на „Чорбаджийско локумено сладко“.
15:00 – 17:00 Пчеларска ферма “Амброзия” от София – демонстрация за приготвяне на сурови бонбони с мед

5 април
11:00 – 13:00 Биоферма Павлови от с. Драгомир, Пловдивско

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Събития

844 преглеждания

Comments are closed.