Приказно четене с татко в Деня на бащата

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

prikazno-chetene600_503

На 21 юни, Денят на бащата, каним всички деца, техните майки, баби, дядовци, лели, чичовци – и най-вече татковци! – на приказно четене онлайн. Бъдете на страницата на The Little Gym Sofia в 19:00 часа, за да чуете една вълшебна история, прочетена от актьора Момчил Степанов. Неговият глас озвучава някои от най-известните анимации – „Замръзналото кралство“, „Тролчета“, „Смелята Ваяна“, “Красавицата и Звяра” и много други – а отскоро може да го чуете и на страницата му “Приказки за Маги и други деца”, където чете книжки за своята малка дъщеря и всички момичета и момчета, които обичат красивите истории.

Очакваме ви на 21 юни, точно в 19:00 часа, на страницата на The Little Gym Sofia! Събитието е безплатно и не изисква предварителна регистрация – за да не го пропуснете обаче, е добре да отбележите Going / Ще присъствам в събитието тук.
Нека си припомним колко важна е ролята на татковците в живота на децата и да отпразнуваме заедно този специален ден! А за да бъде денят още по-специален, ви каним да бъдете част от една важна мисия – да осигурим детски легълца за две болнични заведения в България: СБАЛ по детски болести „проф. д-р Иван Митев“ ЕАД и УМБАЛ Свети Иван Рилски.
Ние, The Little Gym Sofia и Момчил Степанов, се включихме с отворени сърца в благотворителния базар, проведен в подкрепа на кампанията по повод 1 юни. Ако и вие искате да помогнете, може да го направите тук
FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,479 преглеждания

Comments are closed.