“От деца за деца” в Дом на киното тази събота

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

art-vakanciq-full

Мъгла, дъжд, три деца и някой извиква „ТИШИНА! НАЧАЛО!“.
Това Снежната кралица ли е? Магическа пръчка ли има в ръката си?
Какъв е този рожден ден? А къде е рожденника? Какво се случва тук?

Всички отговори ще бъдат дадени на 10.11.2018г. от 14:30ч. в Дом на Киното, на ул. Екзарх Йосиф №37, когато присъстващите ще станат свидетели на дългоочаквания момент на премиерите на филмите от Арт Ваканция на Витоша 2018г. Те няма да са два, а цели четири.

Билетите могат да бъдат закупени от касите на Дом на Киното.

Арт Ваканция на Витоша е проект на MUSIC PLAY, който обхваща три сфери на изкуството и ги представя на деца от различни възрасти. Седмица 2 и Седмица 3, на изданието от 2018 година,  посветени на Киното, през които талантливите Яна Титова и Александър Алексиев влязоха в ролята на ментори. С тях децата научиха детайли от кухнята на малкия и големия екран. Участваха в пресъздаването целия процес, от измислянето на сценария до монтирането на заснетите кадри.

Арт Ваканция на Витоша 2018 г. се осъществява с подкрепата на „Застрахователно дружество Евроинс” АД, Здравословен, Лактима Балкан, Weleda и Rawndy и любезното домакинство на Детски Екостационар „Бели Брези“ към Природен парк „Витоша“.

*Мюзик Плей България е културна организация, която създава здравословна културно-музикална среда за децата и подрастващите. Дейностите, чрез които екипът на Мюзик Плей осъществява поставените цели са: Музикално училище за деца, индивидуални уроци по различни музикални инструменти и Арт Ваканция на Витоша.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

964 преглеждания

Comments are closed.