Новият Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Серум

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

eucerin_909

Единственият серум за зряла кожа срещу възрастови пигментни петна, бръчки и отпусната кожа е в България от този месец

Тази есен семейството на Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity ще зарадва своите почитатели в златна възраст с единствения на пазара серум за лице, който третира трите измерения на стареене на кожата – възрастовите пигментни петна, по-дълбоките бръчки и загубата на еластичност. Новият Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Серум е първият серум, създаден специално за нуждите на зрялата кожа. Неговата формула е уникална комбинация от три високоефективни съставки – патентованата Thiamidol®, хиалуронова киселина и антиоксиданта арктиин. 3D серумът се използва в допълнение към нощната грижа и за още по-добри резултати препоръчваме да комбинирате с Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity Нощен крем.

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Серум осигурява таргетирана грижа за кожа с напреднали признаци на стареене. Дори да ползвате достатъчно добър хидратант, от който сте доволни, с възрастта потребностите на кожата се изменят и тя се нуждае от комбинация от високоефективни съставки, които третират нейното конкретно състояние.

Учените от Beiersdorf се спират на Thiamidol® измежду 50 000 изследвани субстанции в продължение на цели 10 години. Усилията си струват, защото само Thiamdol® позволява съчетание от висока ефикасност срещу пигментните петна и отлична поносимост, дори при чувствителна кожа. Thiamidol® блокира образуването на кожния пигмент меланин, който е отговорен за специфичния тен на кожата ни и който в прекомерно големи количества, произведени под въздействието на слънчевите лъчи и някои други фактори, се отлага в кожата под формата на нерелефни, по-тъмни петна с ясни очертания. При редовна употреба първите видими резултати настъпват само след 2 седмици и се предотвратява повторната поява на петната. Можете да използвате продукти, съдържащи Thiamidol®, до 4 пъти на ден.

Другата ключова съставка в Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Серум е комбинацията от високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина. Вложено в почти цялата антиейдж серия Hyaluron-Filler от Eucerin®, това перфектно съчетание ни осигурява: надеждна хидратация и запълване на фините линии в повърхностните кожни слоеве чрез високомолекулярната хиалуронова киселина и стимулиране производството на собствена хиалуронова киселина в кожата чрез проникване в по-дълбоките кожни слоеве, благодарение на до 40 пъти по-малката молекула на нискомолекулярната хиалуронова киселина. Така дори по-дълбоките бръчки са по-запълнени, а кожата – по-гладка.

Третата ключова съставка в новия Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Серум е антиоксидантът арктиин, който се извлича от плодовете на растението репей. С напредване на възрастта, освен че се появяват фини линии и по-дълбоки бръчки, се отпуска и контурът на лицето и кожата губи своята еластичност. Ако след 18-годишна възраст производството на колаген – отговорен за стегнатата и здрава структура на кожата, започва да спада с по 1% на година, то след настъпване на менопаузата жените губят до 30% от собствения колаген само за 5 години! Арктиинът във формулата има за задача да ускори производството на колаген, както и да стимулира образуването на хиалурон. Той подобрява цялостно състоянието на кожата.

Обратната връзка от първите потребители, които тестваха серума, потвърждава ефикасността на новия 3D серум само след 2 седмици редовна употреба:

  • 98% от жените споделят, че серумът намалява видимо възрастовите пигментни петна;
  • 94% казват, че дори броят на пигментните петна намалява;
  • всички потребители потвърждават, че серумът подобрява еластичността на кожата;
  • според 97% от тях той чувствително стяга кожата;
  • 91% твърдят, че серумът видимо запълва дълбоките бръчки;
  • 93% потвърждават, че изглажда бръчките и фините линии след 2 седмици употреба;
  • След 4 седмици употреба почти всички потребители съобщават, че серумът видимо запълва бръчките.

Новият Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Серум има и ненадминати козметични свойства. Леката текстура, която попива бързо, и дискретният приятен аромат, го правят неизменна част от вечерната грижа за лицето. Нанася се върху добре почистена кожа на лицето, врата и деколтето. След него, за да подпомогнете регенерацията на клетките през нощта, препоръчваме да използвате Hyaluron-Filler + Elasticity Нощен крем. С този ритуал си осигурявате по-гладка, по-сияйна, свежа и подмладена кожа на сутринта за уверен старт на още един прекрасен ден.

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Серум се предлага в диспенсър от 30 мл на цена 64.58 лв. Търсете в аптеките в страната или на www.eucerin.bg от октомври 2020 г.

 

За серията продукти HyaluronFiller+Elasticity

Структурата на кожата се променя с напредване на възрастта – най-напред с появяват фините линии и бръчките и с времето те стават по-дълбоки. След това кожата постепенно става по-отпусната, не толкова сияйна и започва да губи своята еластичност. Серията продукти Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity са специално формулирани да запълват дълбоките бръчки, да подобряват еластичността и да подхранват уязвимата и зряла кожa. Иновативното й съчетание от съставки включва едновременно високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина за видимо запълване на дълбоки бръчки, както и арктиин, който ускорява обновяването на колагена. Новият Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Серум отлично допълва доказалата своята ефикасност серия от продукти Hyaluron-Filler+Elasticity като перфектно решение срещу трите основни признака на стареене на кожата.

 

За Eucerin®

Преди повече от 100 години е открит Eucerit – основа за лечебен мехлем, който създава революция в грижата за кожата. Оттогава Eucerin® е пионер в медицинската наука и иновации. Днес Eucerin® предлага многообразие от високоефективни продукти за грижа за кожата и продължава да предоставя ефикасни и надеждни решения в тази сфера. Дермо-козметичните продукти са разработени въз основа на последните научни достижения и способстват за здравия и сияен вид на кожата. Поради тази причина глобално брандът е един от най-надеждните в грижата за кожата и е препоръчван от дерматолози и фармацевти по целия свят. За повече информация посетете www.eucerin.bg.

 

За Байерсдорф АД

Козметичната компания Байерсдорф АД е базирана в Хамбург, Германия, и има около 20 000 служители по целия свят. Продажбите за 2019 г. възлизат на 7.6 милиарда евро. Компанията е листирана в DAX. Марката NIVEA, собственост на компанията, е най-голямата козметична марка в света*. Други успешни марки в портфолиото на компанията са Eucerin, Hansaplast/ Elastoplast, La Prairie. Байерсдорф има над 135 години опит в грижата за кожата и е известна със своите иновативни и висококачествени продукти. Небезизвестните брандове – Labello, Florena, 8×4, Hidrofugal, atrix, Aquaphor, SLEK и Maestro – успешно допълват богатото портфолио на компанията.

* Euromonitor, продажби на дребно за 2017 г. на глобалната марка.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,434 преглеждания

Comments are closed.