Наесен с песен – „Караоке с Маргаритка” и най-забавните полезни книжки

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

margaritka_600_338

Събитието обединява любимите герои отново на сцена, за да представят поредицата „Полезни навици“.

 От 2016 г. досега сутрините на хиляди български деца започват с гласовете на най-популярните звезди на нашето време в песничките на „Маргаритка. А с песен дори научаването на елементарни навици се превръща в забавна игра!

След повече от 6 месеца отсъствие посрещаме новия сезон с най-любимото и забавно „Караоке с Маргаритка”! Очакваме ви от 17:00 ч. на 13 септември от 17:00 ч. в „Кино Кабана” (градинката пред НДК), където звездите Мими, Биби, Бухалче и Маргаритка ще представят официално новата поредица детски книжки на Маргаритка и издателство „Сиела”, посветена на полезните навици и по-лесното им научаване от децата.

С „Маргаритка и чистите ръце“,  „Маргаритка и вкусната храна“ и Мими и Биби отиват на море ще танцуваме, ще се забавляваме и ще попеем заедно, а водещ на нашето шоу ще бъде Тоци, който ще се опита да надпее всички. И само от вас зависи дали ще успее!
Линк към FB събитието може да откриете тук: линк към събитието може да откриете тук

Локацията на събитието е на открито, всички мерки за безопасност и санитарно-хигиенни изисквания, свързани с настоящата извънредна епидемиологична обстановка, ще бъдат спазени, а в заведението ще има пропускателен режим. Нека заедно бъдем отговорни към здравето си и това на близките ни.

„Маргаритка и чистите ръце“,  „Маргаритка и вкусната храна“ и Мими и Биби отиват на мореот Илия Деведжиев и  цветните и шарени илюстрации от Веселка Велинова са първите три книжки от поредицата „Полезни навици”, в които на пръв поглед досадни за децата занимания като миенето на ръцете и храненето се превръщат в незабравими и вълнуващи приключения. С Биби, Мими, Маргаритка и Бухалчето по забавен начин и през вълшебни приказни истории най-малките научават по-лесно елементарните навици и как да бъдат учтиви и отговорни към себе си и другите.

Чрез игри и забавни предизвикателства Виктория Величкова (Вики от „Мастило“), Яна Липованска и екипът на проекта продължават мисията за създаване на качествено, изцяло авторско българско съдържание с образователен характер за най-малките деца.

Очаквайте до края на септември и четвъртата книжка от поредицата – „Маргаритка и чистите зъбки”!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

997 преглеждания

Comments are closed.