Лятото стартира с Фестивал на здравето и спорта

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Facebook-Fanpage-Cover

От 30.06 – 02.07.17 ще се проведе второто издание на едно вълшебно събитие: “Здравей” – Фестивал на Здравето и Спорта!

Началото е от 16:00 часа.

Събитието е с идеална цел и идеята му е да популяризира балансирания начин на живот. На него ще имате възможност да се потопите в една много положителна атмосфера и да се насладите на десетки лекции на различни теми – здраве, енергия, предприемачество, преодоляване на страхове и много други;  спортни класове – различни видове йога практики, кангоджъмпс, зумба, табата, каланетика, дишане, народни танци и други; над 60 безплатни работилнички за деца и големи – керамика, рисуване върху стъкло, приготвяне на здравословни десерти, работа с хартия, засаждане, свирене на музикален инструмент и още и още!

Децата ще могат да поиграят и да се забавляват с нашите инструктори по хокей, тенис, лека атлетика, волейбол, щафетни игри, джиуджицу.  Ще могат да се включат в интересни игри за търсене на съкровища и извършване на опити!

Всички са поканени да се включат и в две бягания по 5 километра и голяма разходка за родители с техните малчугани, наречена Бебетон!

На фестивала на Здравето и Спорта ще може да посетите стотици изложители, които ще ви предложат здравословна храна, чиста козметика, ръчно изработени бижута и десетки изненади.

А вечерите ще бъдат незабравими – концерт на Графа на 30.06, Джаз вечер на 01.07 и голямо българско хоро на 02.07! Вход свободен.

Програмата е разнообразна и обещава да задоволи всеки вкус. Очакват ви много забавление, настроение, цветни игри и награди!

Заповядайте на Голямата поляна в Южен Парк, за да започне лятото незабравимо и много цветно!

Можете да следите всичко актуално за фестивала на Фейсбук страницата на събитието.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,144 преглеждания

Comments are closed.