Курс за бъдещи родители в Пловдив

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
Снимка_д-р_Аргивова

Поредното издание на курса „Първи грижи за новороденото“ за бъдещи и настоящи родители ще се проведе на 10 септември в Пловдив. Практическото обучение се реализира в партньорство между Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ на фондация „За Нашите Деца“ и УМБАЛ Пловдив. Лекцията традиционно ще бъде водена от неонатолога д-р Диана Аргирова и има за цел да подкрепи и подготви младите родители за предизвикателствата около първите грижи за новороденото. Курсът ще започне в 10:30 часа в заседателната зала на болницата на етаж 1 и е напълно безплатен.

Обучението ще даде възможност на бъдещите майки и татковци да научат как да къпят и хранят правилно своето бебе, какви грижи да полагат за неговата кожа, както и много други важни подробности и съвети около грижите за новороденото. Всички бъдещи родители ще получат книжка с полезна информация за майката и бебето от фондация „За Нашите Деца”, за да бъдат уверени в първите стъпки в най-голямото събитие в техния живот – раждането на дете.

„Първи грижи за новороденото“ е регулярна демонстрационна среща, която Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ на фондация „За Нашите Деца“ и УМБАЛ Пловдив организират, за да могат бъдещите родители да разчитат на сигурен партньор в отглеждането на своите деца.

Всички желаещи да вземат участие в обучителния курс на 10 септември могат да заявят присъствието си на тел. 032/943 444 или 0885/764 366. Лице за контакт е Светла Иванова, социален работник в Център за обществена подкрепа „За деца и родители” – Пловдив.

За фондация „За Нашите Деца“:

Фондация „За Нашите Деца“ е българска неправителствена организация, която вече 23 години осигурява специализирани социални услуги за деца и семейства в риск. Фондацията е с ясен фокус и ориентация към търсенето на нови решения и алтернативи, които да заменят институционалната грижа за българските деца с грижа в семейна среда. От създаването си до края на 2015 г. фондация „За Нашите Деца“ е подкрепила близо 9000 деца и семейства.
През първите шест месеца на 2016 г. фондация „За Нашите Деца“ подкрепи 462 деца и семейства Специалистите на фондацията продължават да работят неуморно в името на каузата всяко дете да живее обичано и подкрепяно в семейство.

www.detebg.org

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,966 преглеждания

Comments are closed.