С деца и бебета на кино всяка сряда

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

dom-na-kinoto600
7 ноември, 13:30 – РОДИ СЕ ЗВЕЗДА
Режисьор: Брадли КУПЪР

Брадли Купър влиза в ролята на кънтри-звездата Джаксън Мейн, който предусеща залеза на своята кариера и точно в този момент открива една талантлива непозната на име Али (Стефани Германота, позната като Лейди Гага). Двамата са въвлечени в страстна любовна връзка и междувременно Джак успява да постави Али в светлините на прожекторите и да й осигури истинска звездна слава. Колкото повече расте нейната известност, толкова по-трудно понася той факта, че на него му се обръща все по-малко внимание…

Режисьор на „РОДИ СЕ ЗВЕЗДА” („A Star Is Born”) е Брадли Купър, а в ролите са той самият, Лейди Гага, Дейв Шапел, Андрю Дайс, Клей По, Сам Елиът, Антъни Рамос и др. По сценария е работил отново Купър в сътрудничество с Ерик Рот („Форес Гъмп”, „Странният случай с Бенджамин Бътън”) и Уил Фетърс („The Best of Me”), като за основа служи историята на Уилям А. Уелман и Робърт Карсън. Оператор на филма е Матю Лайбатик („Черният лебед”, „Железният човек”).

Повече за филма можете да прочетете ТУК.

В специализираните родителски и бебешки прожекции в Дом на киното  можете да гледате актуални кинозаглавия, без да се налага да търсите детегледачка, или да се притеснявате, че ще трябва да бягате към вратата, ако малките се разсърдят. Там дори са помислили за това как да качите вашите колички до фоайето на киното. По време на прожекциите силата на звука се намалява, а осветлението е съвсем слабо, за да се осигури комфорта на бебетата.

На първия етаж на киното е и симпатичният Cush.BAR, където можете да се срещнете с други майки и татковци и да опитате от страхотното кафе с домашна лимонада.

С билета от прожекцията имате 10% ОТСТЪПКА в бара!

Родителските и бебешки прожекции са в сряда по обед.
Важно: В залата се допускат деца до 3 годишна възраст.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

859 преглеждания

Comments are closed.