Митологичните приключения на двама братя ще завладеят въображението на децата

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

V&V_2

Свръхестественото приключенско предаване – „Виктор и Валентино“ ще направи своя дебют на 28 октомври от 16:45 по Cartoon Network. To e създадено от Диего Молано и проследява историята на двама полу-братя, които успяват да намерят общ език и да се сближат, докато изследват Монте Макабре – малък и мистериозен град, където оживяват митовете и легендите от мезоамериканския фолклор.

Поредицата е вдъхновена от интереса на Молано към митологията и ловко комбинира автентични истории и най-колоритни герои. Тя проследява лятото на буйния Виктор и по-предпазливия Валентино при Баба Чата. Там те бързо осъзнават, че в градчето има много повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Феновете ще могат да проследят пакостливото дуо, докато те откриват свръхестествени създания и странни същества от забравения фолклор, както и места съществуващи само в митовете.

Отвъд забавните истории за двамата братя и техните верни приятели, всеки от тези епизоди гмурка зрителите в тази митология, която рядко се изследва в рамките на модерната култура. По време на сериите Виктор и Валентино се натъкват на фантастични същества – като Уеуекойотл, пакостлив бог-койот от митологията на ацтеките; Лечуза  от мексиканския фолклор; и разбира се легендарната Чупакабра. Този подход отваря изцяло нов път на разказването на истории. Той също така приветства зрителите да се насладят и опознаят мезоамериканските митове, като представя тези очарователни разкази пред публика, която иначе може би никога не би ги изживяла.

Молано е обявен за „аниматор, който трябва да се наблюдава“ от Varienty през 2018. А предишните му проекти включват „Реактивните момичета“,  продукцията на Adult swim – Black dynamite, Superjail! и China, IL.

Детската поредица „Виктор и Валентино“ е продуцирана от Cartoon Network Studios и е разработена чрез програмата им за развиване на млади таланти, известна с откриването и подпомагането на редица от тях.

V&V

За Cartoon Network EMEA:

Cartoon Network е обичан от всички канал, фокусиран основно върху момчешката, но харесван и от момичешката аудитория заради своите комедийни и приключенски предавания. Програмата и съдържанието третират теми, които са близки до децата – хумор, приятелство, въображение, екшън и приключения. Cartoon Network е насочен към момчета и момичета на възраст 6–-12 г. и чрез разнообразното си и световно успешно съдържание цели да ги предизвиква да бъдат самите себе си. В програмата на канала се открояват анимационни комедии като „Невероятният свят на Гъмбол“, „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Кларънс“, „Стивън Вселенски“, „Ние, мечоците“, както и превърналите се в класика екшън поредици „Бен 10: Омнивърс“ и „Малки титани: В готовност!“

От старта си като паневропейски канал през 1993 г. до момента Cartoon Network е локализирал услугите си в Европа, Средния Изток и Африка, където „говори“ 19 езика и „влиза“ в повече от 142 милиона домове в над 70 държави. Cartoon Network предлага забавление и чрез своя отличаван с награди уебсайт, както и чрез игри, видео при поискване, мобилни приложения и огромно разнообразие от лицензи и рекламни артикули. Cartoon Network е марка, собственост на Turner – една компания на Warner Media.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,224 преглеждания

Comments are closed.