Форум бременност и детско здраве – повече от грижа!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
Форум бременност и детско здраве

За пети пореден път Puls.bg и Investor.bg организират Форум бременност и детско здраве през април тази година. Отново здравно-медицинският сайт дава възможност на бъдещи и настоящи родители да получат полезна и достоверна информация по вълнуващи ги теми, касаещи здравето на бременната, бебето и малкото дете, директно от квалифицирани медицински специалисти, към които те могат да поставят и своите въпроси.

Ние от Първите седем като медийни партньори и съмишленици на идеята също ще бъдем на събитието. Ще ви очакваме на нашия щанд, където пред обектива на професионалния фотограф Анелия Георгиева ще имате възможност напълно безплатно да направите художествена фотография на своето дете, а и на всеки, който пожелае в часовете  от 11:00 до 13:00 часа.

4

Анелия Георгиева обожава да снима бременни жени, бебета, малки и пораснали деца, весели събития и сватбени церемонии. Не пропускайте възможността да си доставите няколко минути истинско удоволствие пред обектива й.

Професионален фотограф от 2010 година, но откакто се помни запален любител на фотографията. Любовта й към нея е от детството, когато обожава да стои пред обектива. Скоро обаче й става по-интересно какво се случва зад него. По професия графичен дизайнер, днес Анелия Георгиева работи това, което най-много обича, превърнала е хобито си в професия и това личи от работите й. За нея фотографията е магическо пътуване, изпълнено с приключения и неочаквани изненади, възможност за нови запознанства, интересни открития и положителни емоции. Това е нейният начин да намира път към хората и да ги разбира по-добре. Снимането на деца обаче, макар и най-трудна задача, й е любима, защото едновременно е фотограф и аниматор, а крайният резултат – усмивките и детският неподправен смях – нямат цена!

Освен вълнуващи срещи пред обектива на Анелия Георгиева за деца и родители, за всички, които ни посетят на форума сме приготвили и специален подарък! Той е за родителите, на които тепърва предстои да захранят своето бебче – Книжка с домашни рецепти за бебешка кухня.

1

Форум бременност и детско здраве е насочен към бъдещи и настоящи родители с цел да удовлетвори потребностите от достоверна информация относно майчиното и детско здраве, събирайки на едно място водещи български медицински специалисти и жадна за знания аудитория.

Входът е свободен и не изисква заплащане от посетителите, а единствено предварителна регистрация на events.puls.bg.

За всички участници ще има още много приятни изненади!

Не пропускайте –  на 2 и 3 април в зала 3 на НДК!

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Защото да отглеждаш дете е мисия и тази мисия започва много преди раждането. Още с планирането на бременността, износването на плода, успешното завършване на родилния процес и грижите за физическото и емоционално здраве на детето през цялото му детство, а и ЗАЩОТО ДЕТСТВОТО Е САМО ВЕДНЪЖ!

3

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,515 преглеждания

Comments are closed.